JSport.roJSport.ro

Dan Petrescu va pleca în această seară spre China, acolo unde va încerca să o salveze pe de la retrogradare pe Guizhou Hengfeng.

Fostul antrenor al CFR-ului ar putea încasa aproape 15 milioane de euro dacă va reuşi acest lucru, iar „Burscul” a spus că a presimţit această ofertă încă de când a venit în Gruia.

„Atunci când am venit la CFR şi ne-am înţeles să semnez pe doi ani, am vorbit să punem o clauză de reziliere dacă voi pleca şi dacă voi fi demis. Le-am spus că e posibil să vină o ofertă foarte mare şi doar dacă va fi imposibil de refuzat voi pleca. După ce am câştigat campionatul, mă rugam ca această ofertă să nu vină, pentru că îmi doream foarte mult să mai rămân. Dar nu cred că un om normal sau un antrenor normal ar fi putut să refuze o asemenea ofertă. E o ofertă care primii 10 antrenori din lume nu o au. Doar din acest motiv am renunţat la CFR”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul care a adus primul titlu în Gruia după o pauză de şase ani.

Abia în 18 iulie va fi primul meci al lui Petrescu la noua sa echipă, după finalul Cupei Mondiale, competiţie la care China nu s-a calificat.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.