foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj a fost eliminată la penalty-uri de Dinamo Zagreb, după un meci în care a jucat 70 de minute cu un om în plus.

Debeljuh a egalat în prelungirile timpului regulamentar, dar la penalty-uri Golofca a ratat lovitura prin care îşi putea califica mai departe echipa.

Boli a fost, mai apoi, cel care a îngropat-o pe CFR cu un şut extrem de slab de la punctul cu var. Antrenorul Dan Petrescu a dat vina pe ghinion, nu pe jucătorii săi.

“Eu nu am ieşit o lună şi jumătate din casă după ce am ratat cu Suedia, la Campionatul Mondial. Am rămas în America şi am stat numai în cameră. Acum, ei trebuie să vină mâine la antrenament. Când ratezi trei penalty-uri e greu să câştigi un meci de fotbal. Ei au fost mai norocoşi, băieţii au făcut un meci foarte bun. Toată presiunea a fost pe Golofca, pentru că ceilalţi nu au vrut să bată. Nu s-au simţit în stare şi nu pot să oblig jucătorii să bată penalty-uri. Nu aş da vina pe nimeni, pentru că şi eu am ratat şi ştiu prin ce am trecut. Diferenţa între a fi mare şi a fi nimeni e mică. Cred că meritam mai mult, deşi am jucat cu un adversar extraordinar”, a declarat Petrescu la conferinţa de presă.

Clujenii vor merge acum în turul trei preliminar al Europa League, dar pot fi calificaţi direct în play-off. Două echipe vor ajunge automat acolo în urma unei trageri la sorţi. Dacă nu vor avea noroc, ardelenii vor juca în 24 septembrie meciul lor din turul trei preliminar al Europa League. Tragerea la sorţi va avea loc marţi.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte