JSport.roJSport.ro
foto: Dan Tăuţan/CFR 1907 Cluj

CFR Cluj a pierdut primul meci din semifinalele Cupei României, 1-3 cu Astra Giurgiu, în Gruia.

Un eşec care l-a durut pe antrenorul Dan Petrescu, deşi acesta a început meciul cu rezervele.

„Bursucul” spune că echipa sa mai are doar 10% şanse de răsturnare a scorului în returul de la Giurgiu. De asemenea, Petrescu s-a simţit nedreptăţit de arbitraj şi ar dori implementarea sistemului VAR.

„Am schimbat jucătorii şi mi-am asumat un risc, dar trebuia să fac asta, pentru că cei care au jucat în campionat cu Astra aveau multe meciuri jucate la rând. Nu le reproşez nimic celor care au intrat în Cupă, poate doar greşelile personale. Nu mi s-a mai întâmplat să trebuiască să întorc un 1-3 acasă şi nici nu ştiu cum va trebui să abordăm meciul retur, dar cred că 10% şanse le avem. E mai important campionatul, dar nici Cupa nu e de lepădat. Acum, dacă zic că ne calificăm, am tupeu. Clar că va fi foarte greu, sunt dezamăgit, pentru că îmi doream foarte mult să câştigăm şi să ajung în finală. Scorul cred că este mincinos oricum, în plus am înţeles că am avut şi două penalty-uri. Cred că introducerea VAR ar schimba foarte mult arbitrajul românesc”, a spus Petrescu, la finalul eşecului de aseară.

Returul din Cupă va fi peste trei săptămâni, dar până atunci CFR-ul va juca două meciuri extrem de importante în lupta la titlu. Duminică la Craiova şi peste o săptămână în Gruia, cu FCSB.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.