JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a făcut cel mai slab meci al ei din acest campionat la Timişoara, acolo unde a fost condusă cu 4-0 după 60 de minute.

Cele trei goluri marcate de ardeleni pe final au fost insuficiente pentru ca CFR-ul să poată pleca cu un punct din Banat, iar Dan Petrescu a fost foarte dezamăgit după acest eşec.

Ba chiar antrenorul clujenilor a spus că şi-ar fi dorit ca echipa sa să nu marcheze deloc în jocul de sâmbătă, menţionând că accidentarea lui Deac din prima repriză a contat şi ea la acest deznodământ.

”Suntem foarte supărăți, sunt foarte trist. În primele trei secunde, am primit un gol extraordinar de la 35 de metri, care ne-a încurcat puțin planurile. A fost și căldură, dar asta nu e o scuză, dar când căpitanul tău, Deac, se accidentează, e clar că nu e ziua ta. Am fost mai dur azi. Am zis că dacă vom marca primii, vom câștiga. Balde a avut o reacție, dar a fost prea târziu. Aș fi preferat să nu marchez cele trei goluri, mă bucur pentru Balde, dar aș fi preferat să nu înscriem, să ținem pentru meciurile viitoare. Toți jucătorii m-au dezamăgit, echipa a jucat slab. După primul gol, ne-am schimbat total. Sincer, nu înțeleg ce a fost în teren. A fost o lecție dură. Luasem un gol până acum și am luat la Timişoara patru. Normal că a fost cel mai slab meci al nostru. Golul extraordinar a lui Munteanu le-a dat moral”, a spus Petrescu la conferinţa de presă de după meci.

Antrenorul timişorenilor, Ionuţ Popa, cunoscut pentru declaraţiile sale spectaculoase, nu s-a dezminţit nici după acest joc.

„La 4-3, m-am gândit că o fi blat și ce dracu, nu știu. Ne-am pierdut cu firea. La 4-0, am făcut și o tumbă, mă doare umărul de mor. A fost un meci care mi-a amintit de celebrul 3-4 cu UTA, de celebrul Foresta-Dinamo. La golul doi, cei de la CFR nu au fost corecți, ar fi trebuit să dea mingea afară. A venit autogolul, a fost și ocazia aceea imensă a lor a lui Urko Vera. Credeam că putem și pierde. Incredibil! Dacă îmi spunea cineva că batem cu 4-3…Le-am spus jucătorilor că vor beneficia de patru zile, deoarece marți jucăm la Tomnatic. Echipa a jucat bine în ultimele etape, dar la unii s-a simțit o cădere fizică. Bîrnoi avea cârcei din minutul 60, săptămâna aceasta a fost să dea Bacalaureatul.  După golul doi, echipa a căzut psihic. Pentru cine stă rău cu inima, a fost greu, pentru cei din tribună cred că a fost extraordinar, cu 7 goluri. CFR a prins o zi slabă, până la 4-0 nu au mișcat, iar noi am avut o zi proastă după 4-0”, a declarat şi „Popică”.

Liga I se va întrerupe în următoarele două săptămâni, CFR Cluj având meci pe teren propriu, cu CSU Craiova, în etapa a noua a Ligii I.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.