foto: frf.ro

CFR Cluj a pierdut Supercupa României, 0-1 cu Viitorul, după un joc decis de golul spectaculos al lui Artean.

Ardelenii vor avea un meci mult mai important peste doar două zile, cu Astana, iar din acest motiv clujenii nu au timp să se gândească prea mult la înfrângerea de la Ploieşti.

CFR-iştii vor pleca chiar astăzi în Kazahstan, de la Bucureşti.

„A fost un meci echilibrat, ocaziile mai mari le-am avut noi, dar în fotbal se joacă pe goluri. Au dat un gol extraordinar şi, când dai un gol aşa într-o finală, meriţi să câştigi. Noi nu am ştiut să o băgăm în poartă. La ultima fază şi norocul ne-a lăsat. Parcă am avut mai mult noroc în amicale. Moralul nostru nu este bun acum din păcate. Avem un drum lung până în Kazahstan, de vreo 5-6 ore de zbor, sper să reuşesc să îi recuperez pe băieţi, mai ales mental că sunt foarte supăraţi după acest moment. În următoarea lună va fi foarte greu să mai punem ceva la punct, pentru că vor fi meciuri din 3 în 3 zile”, a spus antrenorul Dan Petrescu, la Telekomsport.

CFR va juca la Astana marţi, de la ora 16:00, un meci în care Petrescu nu mai e obligat să înceapă cu doi jucători U21, aşa cum se întâmplă în România. Mai apoi, urmează două jocuri acasă consecutive pentru alb-vişinii, cu Poli Iaşi şi Astana, returul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte