JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va juca primul derby din play-off duminică, pe terenul Craiovei.

Oltenii vin după două eşecuri la rând, iar CFR-iştii după înfrângerea cu Astra, în care antrenorul Dan Petrescu a folosit mai multe rezerve.

Tehnicianul clujenilor şi-ar fi dorit ca oltenii să fi câştigat meciul de aseară cu Viitorul.

“Îmi doream asta, pentru că putea fi mai relaxată, dar aşa Craiova e foarte motivată. Stadionul va fi plin şi sunt convins că publicul o va ajuta din primul până în ultimul minut. Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte, pentru că doar victoria e singura lor şansă să mai reintre în lupta la titlu. Pentru noi nu e un meci decisiv, dar e foarte important să nu pierdem. Nu ar fi bine ca CFR să piardă două meciuri la rând”, a spus Dan Petrescu.

Antrenorul CFR-ului a precizat şi că este în continuare afectat după eşecul cu Astra, iar în ultimele ore a ţinut mai multe şedinţe cu jucătorii.

“Dacă nu suferi după o înfrângere înseamnă că nu eşti jucător sau antrenor. Am avut şedinţe şi ieri, şi azi, şi am încercat să le explic că la CFR nu te aşteaptă nimeni. Tot timpul trebuie să ai rezultate, pentru că un semieşec sau eşec creează probleme. M-a supărat cu Astra că am făcut cadouri, ceva ce nu a prea făcut CFR-ul în ultimul an şi jumătate”, a mai declarat antrenorul feroviarilor.

Meciul de la Craiova va fi duminică seară, de la ora 20:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.