CFR Cluj va juca mâine seară, de la ora 21:00, returul cu Astana, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Fără victorie în noul sezon, ardelenii nu-şi permit să rateze calificarea, mai ales că drumul până la faza grupelor va fi tot mai greu.

Pentru Petrescu, meciul de mâine va fi cel mai dificil din cele două mandate la CFR.

“Tot respectul pentru Steaua, Craiova, Dinamo, dar nu se compară cu Astana. E cel mai bun adversar pe care l-am întâlnit într-un meci oficial la CFR. Nu au nicio problemă de lot, niciun accidentat, plus valoarea jucătorilor. O să-i vedeţi şi voi pe viu. Toţi jucătorii ştiu că trebuie să facă cel mai bun meci din acest sezon şi, poate, din cariera lor, să se autodepăşească. Trebuie să depăşim 120 de kilometri alergaţi, în tur am alergat 117, ca să avem şanse. Trebuie să avem noroc, public, inspiraţie şi sacrificiu ca să ne putem califica mâine”, a spus Petrescu, înaintea partidei contra campioanei Kazahstanului.

Cu un început slab de sezon, antrenorul CFR-ului simte  o presiune suplimentară la acest joc şi a comentat şi o eventuală demitere.

“Sunt antrenor profesionist şi mereu am bagajele făcute. Normal, când nu câştigi e o presiune, altceva era dacă am fi câştigat un meci. Părerea mea e că cei de la Astana vor fi mai buni ca în tur. Sper ca Rotariu să prindă o zi proastă mâine”, a mai declarat antrenorul campioanei.

De menţionat şi că Dan Petrescu a făcut pe traducătorul la conferinţă. Antrenorul CFR-ului a tradus în româneşte ce a vorbit Susic în limba rusă, la întrebările jurnaliştilor din Kazahstan, nemulţumit de traducătorul adus de club special pentru această conferinţă.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte