CFR Cluj va anunţa oficial săptămâna viitoare dacă Ţucudean şi Arlauskis mai continuă în Gruia.

Marea pierdere ar putea fi, însă, doar a portarului lituanian.

Antrenorul Dan Petrescu a recunoscut că şi l-ar dori pe Sergiu Buş dacă numărul atacanţilor de la CFR se va subţia.

“Şi Buş este un jucător foarte bun. Dacă e liber de contract, iar atacanţii noştri nu o să mai continue aici, eu zic că e un jucător interesant. Sunt mulţi jucători în România care sunt interesanţi şi este şi el pe această listă. A demonstrat că merită să joace la un nivel bun”, a spus Dan Petrescu, despre jucătorul care a început fotbalul la CFR.

Antrenorul CFR-ului a comentat şi dispariţia lui Ionuţ Popa. Tehnicianul a murit ieri, după ce a stat o lună în comă. “A fost un om extraordinar, carismatic, un antrenor foarte bun. Pe unde a fost a făcut treabă, rezultate. Cred că e singurul antrenor care m-a bătut cu patru goluri”, a spus Petrescu.

CFR se pregăteşte pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, din weekend. Dacă vor învinge, ardelenii sunt aproape campioni. “După acest meci vor mai fi 5 meciuri, deci 15 puncte. Indiferent de rezultat campionatul se va juca până la final. Eu sper să nu fie în ultima etapă, dar cred că până la ultimul meci va fi suspans. Noi avem două rezultate la dispoziţie. Vrem să câştigăm, dar cel mai important e să nu pierdem”, a mai spus antrenorul clujenilor.

CFR-Universitatea Craiova va fi duminică, de la ora 20:00.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte