JSport.roJSport.ro

Fostul antrenor al CFR-ului, Dan Petrescu, încă nu ştie ce va face din ianuarie.

Sub contract încă un an în China, „Bursucul” aşteaptă o discuţie finală cu oficialii echipei Guizhou.

Într-un interviu pentru gsp.ro, Petrescu a vorbit despre situaţia sa, dar şi despre CFR Cluj. Tehnicianului i se pare normal ca echipa din Gruia să conducă Liga 1 şi o vede principală favorită la câştigarea campionatului.

“La ce lot am făcut şi am lăsat acolo, e normal. Nu văd nimic nou, în sensul să fi apărut jucători aduşi după plecarea mea, care să fie decisivi. Ţucudean a fost alegerea mea, Culio la fel, Camora, de care voiau să se despartă, tot aşa, Arlauskis, Manea, Vinicius, Djokovici, Bordeianu şi alţii. Când am venit la CFR era un lot, dar a trebuit să fac un altul, care să ia titlul. Iar acum văd că joacă tot echipa pe care am făcut-o. Sunt mândru de asta. Toţi au fost aleşi de mine, împreună cu Marian Copilu şi cu Bogdan Mara. Şi, din proprie experienţă vă spun, o formaţie care câştigă titlul şi nu pierde fotbalişti importanţi e mai bună în al doilea an. Bine, aici e şi meritul lui Conceicao, un antrenor excelent, care ştie să îi ţină pe jucători conectaţi şi să menţină această linie a rezultatelor foarte bune. Are şi fotbalişti valoroşi, cei mai profesionişti cu care am lucrat eu în toată cariera mea”, a spus Petrescu.

Actualul antrenor al CFR-ului, Antonio Conceicao, a recunoscut meritul lui Petrescu şi nu a părut deranjat de remarca fostului tehnician.

„Pentru Dan Petrescu port un respect şi o admiraţie deosebită pentru că jucătorii pe care el i-a antrenat au câştigat titlul în sezonul precedent”, a fost singura reacţie a lui Conceicao. CFR Cluj va juca mâine seară cu Gaz Metan Mediaş, de la ora 20:00, ultimul meci pe teren propriu din acest sezon.

„Gaz Metan Mediaş va fi o echipă dificilă mâine seară, este o echipă bine construită, bine organizată. Noi dacă nu vom fi o echipă cu atitudine bună şi consistentă în joc vom avea probleme. Am jucat deja de două ori împotriva lor, în campionat şi în Cupa României şi atunci am întâmpinat probleme, de altfel aşa cum au întâmpinat şi multe alte echipe din Liga I”, a mai spus Conceicao.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.