JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a făcut 0-0 cu FCSB în derby-ul pentru titlu din Liga 1, după un meci anost, în care preocuparea principală a ardelenilor a fost să nu primească gol.

Anumite execuţii ale jucătorilor lui Dan Petrescu, în special o pasă înapoi de 20 de metri în repriza secundă, au fost taxate de către suporteri, care şi-ar fi dorit ca CFR-ul să atace mai mult.

“Şi eu dacă aş fi fost spectator aş fi fluierat”, a recunoscut antrenorul clujenilor la final.

“Au fost nişte pase pe care nici eu nu le-am înţeles, pentru că niciodată nu le-am cerut asta. Am făcut şi schimbări ofensive, am vrut să câştigăm, dar au fost şi nişte decizii greşite ale unor jucători. Mă aşteptam la mai mult de la ei, şi spectatorii voiau mai mult şi e normal, dar presiunea a fost prea mare pe umerii jucătorilor. I-am simţit stresaţi, mai ales în prima repriză, pe toţi, inclusiv pe cei cu experienţă. În prima repriză FCSB a fost mai bună, iar în a doua noi am fost mai buni. Dar şi dacă am fi câştigat sau am fi pierdut, lupta era la fel pentru titlu. Vor mai fi surprize, o să vedeţi”, a mai declarat Dan Petrescu.

Feroviarii vor avea un program mai uşor decât FCSB-ul, meciurile cu Viitorul şi Craiova urmând să se joace în Gruia, în timp ce roş-albaştrii vor evolua în deplasare cu cele două echipe. Următorul joc al CFR-ului va fi duminică, de la ora 21:00, pe terenul lui Sepsi.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.