JSport.roJSport.ro

CFR Cluj-FCSB, derby-ul dintre principalele candidate la titlu, a început de câteva zile la nivel declarativ.

Oficialii roş-albaştrilor au fost cei care au deschis “războiul”, iar patronul Gigi Becali şi directorul sportiv Mihai Stoica s-au luat inclusiv de antrenorul clujenilor, Dan Petrescu. “Bursucul” a lăsat diplomaţia deoparte înaintea meciului de duminică şi a ţinut să le răspundă celor doi oficiali ai FCSB-ului.

„Ce ar fi dacă patronul lui Chelsea sau directorul sportiv să zică de antrenorul lui Arsenal sau al altei echipe că înjură jucătorii, că nu are ce căuta în ţară. Ar fi posibilă aşa declaraţie într-un campionat european? Ce treabă au ei cu ce fac eu? Ei trebuie să vorbească de antrenorul lor, de jucătorii lor, nu de Dan Petrescu ce face el la CFR plus declaraţia directorului sportiv ce făceam la Urziceni. Mă bufneşte răsul. Înjuram jucătorii şi nu ştiu ce. Înainte să vină la Urziceni acei jucători «înjuraţi» era jucători buni, de campionatul românesc. După ce au fost «înjuraţi» trei ani de antrenorul pe care îl aveţi în faţă aici majoritatea au ajuns la echipa naţională a României. Până atunci nu erau nici în vederea selecţionării. Eu ca şi antrenor nu am dat în niciun jucător. Directorul sportiv al celor care a vorbit de mine a lovit un suporter al Stelei. În orice ţară civilizată, acel director sportiv nu ar mai fi fost niciodată în acel club”, a declarat Petrescu.

Antrenorul CFR-ului a motivat această ieşire prin faptul că a fost atacat de mai multe luni şi nu a mai rezistat în faţa acuzelor venite dinspre tabăra FCSB-ului.

“Referitor la declaraţiile patronului Stelei, că nu ştiu ce mai caut în ţară, să plec din ţară, atât vreau să le mai spun, pentru că mie nu îmi place să atac pe nimeni şi eu respect clubul Steaua, respect jucătorii de acolo, respect antrenorii, dar mai departe nu am ce să respect pentru că eu am fost atacat personal de ei. Niciodată în viaţa mea nu mi-aş permite să atac nişte conducători sau jucători de la echipa adversă. Eu sunt atacat personal de vreo nouă luni şi am zis să tac, dar nu poţi pentru că trebuie să răspunzi când eşti atacat. Sunt la un club unde sunt fericit, îmi doresc să stau cât mai mult timp aici şi voi da tot ce am pentru CFR în continuare, atât timp cât voi fi la CFR”, a mai declarat antrenorul din Gruia.

CFR Cluj va juca pe teren propriu cu FCSB duminică, 18 martie, de la 20:45, iar cele două echipe sunt despărțite doar de două puncte în clasament.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.