JSport.roJSport.ro
foto: cfr 1907 cluj/facebook

Antrenorul echipei CFR Cluj şi unul dintre cei importanţi jucători ai Generaţiei de Aur, Dan Petrescu, a împlinit astăzi 50 de ani.

„Bursucul” îşi sărbătoreşte ziua de naştere departe de ţară, alături de familia aflată la Dubai, dar săptămâna viitoare este aşteptat înapoi în România, acolo unde va creiona lotul pentru ultima parte a sezonului.

Potrivit managerului sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, antrenorul va hotărî, în primul rând, cine va pleca de la echipă, pe lista neagră putând fi şi Ibrahima Balde.

“Nu am vrut să-l deranjăm în această perioadă, dar după ziua lui vom sta să luăm deciziile pe care le vrea clubul. Întâi trebuie să-şi dea Dan acceptul şi apoi vom lua măsurile care se cuvin. De Nistor nu ne-a contactat nimeni oficial, Balde e iar sub contract cu noi şi trebuie să gândim strategia pe viitor încă de pe-acum. După deciziile lui Dan, cine pleacă sau cine rămâne, vom putea spune şi lucruri mai concrete”, a declarat Mara, la Digisport, acesta excluzând o plecare a lui Omrani de la echipă, francezul devenind un caz al iernii, după declaraţiile lui Gigi Becali.

Singura noutate certă până acum este venirea lui Valentin Costache, de la Dinamo, oficialii CFR-ului gândindu-se şi la achiziţia lui Ioniţă sau Ţucudean în această iarnă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.