foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj va juca mâine seară împotriva Chindiei Târgovişte, în etapa a 17-a a Ligii 1.

Feroviarii îl vor avea din nou pe bancă pe Dan Petrescu, antrenor văzut drept înlocuitorul lui Cosmin Contra la echipa naţională.

”Bursucul” ar fi avut oferte şi din Rusia, însă tehnicianul clujenilor a negat orice contact cu vreo echipă înaintea partidei cu Chindia.

„Nu m-a sunat nimeni de la nicio echipă. Nu am avut nicio ofertă, iar că să plec trebuie să fie o ofertă corectă. Sunt foarte bine la CFR, nu sunt blazat aşa cum s-a spus, sunt foarte fericit şi sper să câştig cât mai multe meciuri acum până în decembrie. Sunt entuziast ca în prima zi de antrenorat, antrenez cu o pasiune maximă, iar dacă mă blazez vreodată aş fi primul care m-aş retrage”, a spus Petrescu.

Tehnicianul ardelenilor se teme de meciul cu Chindia, echipă pe terenul căreia a câştigat cu 4-1 în tur. „Avem opt meciuri până la Crăciun şi putem fi chiar pe locul 6, e posibil orice. Chindia ne poate pune probleme, e clar că vom pierde energie şi prin avioane odată cu meciurile din cupele europene, iar până în decembrie vom şti dacă a fost un an foarte bun sau un an normal. Putem pierde tot ce am făcut bun. Va fi greu să câştigăm cu Chindia dacă nu voi reuşi să-i trezesc pe jucători”, a mai spus antrenorul clujenilor.

CFR Cluj-Chindia Târgovişte va fi vineri seară, de la ora 20:30.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. […] 3. Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a negat, vineri, că ar fi avut negocieri cu altă echipă, așa cum s-a vehiculat în ultima perioadă. Despre Petrescu s-a vorbit că ar avea oferte concrete din Rusia și China, dar și de la echipa națională a României. “Nu m-a sunat nimeni de la nicio echipă. Nu am avut nicio ofertă, iar că să plec trebuie să fie o ofertă corectă. Sunt foarte bine la CFR, nu sunt blazat aşa cum s-a spus, sunt foarte fericit şi sper să câştig cât mai multe meciuri acum până în decembrie”, a spus Petrescu. Următorul meci al clujenilor e mâine, de la ora 21:30, acasă, cu Chindia Târgoviște. (CJ Sport) […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.