JSport.roJSport.ro

Presa chineză a anunţat ieri că Dan Petrescu ar fi semnat un contract cu o echipă din ţara asiatică, iar agitaţia a reapărut la CFR.

Oficialii echipei ardelene anunţă public că au speranţe că Dan Petrescu nu va pleca, însă dacă oficialii clubului chinez vor plăti clauza de 400.000 de euro, actualul antrenor al clujenilor nu mai poate fi ţinut.

“Bursucul” a spus în multe rânduri că e nemulţumit de sistemul din România, iar tăierea punctelor înainte de play-off îl supără cel mai tare. De asemenea, arbitrajele din ultima perioadă nu l-au convins deloc pe Dan Petrescu să rămână în România.

Cred că sunt 10% şanse să plece în vară . Eu nu pot decât să bag mâna în foc că are contract cu noi şi nu ne gândim la despărţire. Dacă vine cineva şi îi oferă 2-3 milioane de euro pe an şi plătesc clauza clubului, nu avem ce face. Din discuţiile cu el, Dan vrea să rămână şi dacă nu luăm anul ăsta campionatul, vrem să încercăm să-l luăm anul viitor”, a spus managerul sportiv al clujenilor, Bogdan Mara, la digisport.

Ultimul nume apărut pe lista înlocuitorilor lui Petrescu este Marius Şumudică, potrivit aceleiaşi surse, antrenor care câştigă 400.000 de euro pe sezon la turci, tot atât cât ia şi Dan Petrescu la CFR. Banii nu ar fi, astfel, o problemă pentru oficialii clujeni, care ştiu că ar aduce un antrenor cunoscut în primul rând pentru ura pe care o poartă FCSB-ului.

Pe lângă Şumudică, Edi Iordănescu ar mai fi o variantă de înlocuire a lui Dan Petrescu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.