JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj se va reuni miercuri la prânz, pentru pregătirea noului sezon al Ligii a III-a, iar la primul antrenament se va prezenta şi Dan Roman.

Fost jucător la Gaz Metan Mediaş, FC Botoşani sau CFR Cluj, Roman a venit la Sănătatea de la FC Hermannstadt.

Ajuns la 32 de ani, clujeanul Dan Roman a ales oferta „viruşilor” pentru următorul sezon, acolo unde vrea să pună umărul pentru o clasare cât mai bună.

Sănătatea se va reuni la baza „Ardealul”, după ce Universitatea Cluj a plătit pentru închirierea exclusivă a terenului de la „Clujana”, casa ultimilor ani a alb-verzilor. Cu această ocazie, „viruşii” vor încheia şi un protocol de colaborare cu Ardealul, jucătorii şcolii clujene care au terminat junioratul şi nu vor reuşi să se transfere într-un eşalon superior urmând să joace pentru Sănătatea în Liga a III-a.

„Ei ne vor ajuta pe noi cu jucători, iar noi le asigurăm trecerea asta la nivel de seniori. Vom avea un fel de protocol pe latură sportivă”, a spus managerul Sănătăţii, Marius Semeniuc.

Clujenii au terminat pe locul şase sezonul trecut al Ligii a III-a, noul campionat urmând să înceapă la finalul lunii august.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.