Universitatea Cluj joacă mâine seară cu UTA Arad, o restanţă din etapa a şasea a Ligii a II-a.

Fanii clujenilor au motive de optimism înaintea partidei cu arădenii, mai ales după jocul bun făcut cu FCSB.

“Cred că vom întâlni mâine cea mai bună echipă din campionat. UTA are continuitate, este o echipa care primeste foarte greu goluri şi ne va fi dificil. Am avut probleme până acum în campionat şi am suferit ca număr de puncte luate. Pe de altă parte, în afară de Berci pe care l-am pierdut pentru restul sezonului, avem la dispoziţie tot lotul. Încercă să luăm maximum din meciul de mâine, deşi jucăm cu o echipă care îşi propune promovarea şi va fi dificil”, a spus antrenorul Adrian Falub.

Pe de altă parte, directorul general Daniel Stanciu le-a cerut din nou răbdare suporterilor. Chiar dacă echipa se va apropia de fruntea clasamentului, promovarea nu trebuie să devină din nou un obiectiv primordial.

“Trebuie să vedem lucrurile şi realist. Vrem să atacăm acum promovarea sau să construim o echipă, pentru că diferenţa e foarte mare. Poate găsim un investitor care să investească un milion sau două de euro, putem să aducem jucători mercenari extraordinari, putem promova miraculos poate, dar ce facem din vară? Dacă promova Universitatea în vară era o diferenţă de 8 zile între finalul barajului şi începerea Ligii 1. E o diferenţă uriaşă între liga a doua şi a întâia, cum a fost şi între liga a treia şi a doua”, a spus Stanciu.

“U” Cluj va juca restanţa cu UTA miercuri, de la 17:45.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.