Universitatea Cluj s-a reunit vineri pentru pregătirea meciurilor rămase din acest sezon.

La primul antrenament au lipsit jucătorii Mureşan, Neciu, Alex Pop şi Novac, accidentaţi. Nu au participat nici Tamaş, aflat încă în vacanţă în Maldive, dar nici Dorin Goga.

S-a antrenat, în schimb, Ntonalnto Atska, un jucător albanez transferat de “U” în această iarnă. Mulţi suporteri şi-ar fi dorit ca Octavian Ursu să fie un alt transfer pe Cluj Arena, la fel ca şi Vlad Morar.

“Am făcut ofertă multora dintre jucătorii care am văzut că sunt doriţi la Universitatea Cluj. Unii nu şi-au dorit să vină. Apoi, trebuie să ţinem cont că nu avem un buget extraordinar şi trebuie să fim responsabili. Nu putem să aducem trei jucători pe un post şi să-i plătim. Contează şi aspectul tactic, ce-şi doreşte antrenorul, pentru că el are ultimul cuvânt. E foarte greu să aduci jucători din România”, a precizat directorul executiv al clujenilor, Daniel Stanciu.

Întrebat de Vlad Morar, antrenorul Costel Enache a explicat şi el strategia de transferuri. “Lucrurile se desfăşoară anevoios. Negocierile cu jucătorii liberi sunt groaznice. Preţurile au luat-o razna, iar schimbările masive în lot nu aduc bine unei grupări. Omogenitatea ar fi mai eficientă. Vrem să găsim cele mai bune soluţii, nu să luăm jucători şi apoi să-i schimbăm în vară şi apoi iar în iarnă”, a spus şi Costel Enache, care mai aşteaptă încă cel puţin doi jucători noi până la reluarea sezonului.

Universitatea Cluj va juca primul meci al anului în perioada 9-11 februarie, în optimile Cupei României.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. Numai tampiti la clubul asta !!! Adica imi spui tu, boule de Stanciu, ca ai fi putut sa-l aduci pe Ursu, da’ baiu’ ii ca mai ai doi pe postul ala si nu poti sa-i platesti! Seriooooos ? Care de pe postul ala ii mai bun decat Ursu? Si nu cred ca Rapidul ii da salar mai mare ! Si l-ati ratat si pe Vlad Morar, in ideea in care Goga s-a retras. Si tu ai un singur pseudo-varf, adica gaina aia pe numele ei Gavra, care n-a stiut, nu stie si nu va sti niciodata fotbal ! Jalnici sunteti cu totii !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.