JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a dat un milion de euro pe Ioniţă în iarna acestui an, dar în mandatul lui Dan Petrescu a stat mai mult în tribune.

Nu s-a îmbunătăţit situaţia pentru fostul golgheter al Astrei nici cu Edi Iordănescu, fanii CFR-ului aşteptând încă să-l vadă la lucru în acest sezon pe jucătorul cotat acum la 1,25 milioane de euro.

Antrenorul clujenilor a explicat de ce atacantul adus după negocieri intense cu Astra stă în continuare în tribune.

„S-a chinuit efectiv în pregătire, a suferit şi aşteptaţi-vă să-l vedeţi bine fizic şi automat în primul 11. Au fost anumite lucruri pe care le-am discutat cu el şi trebuie să fie la un alt nivel fizic. Nu a trecut prin cea mai bună formă sezonul trecut, a jucat foarte puţin, dar felul cum l-am preluat nu m-a mulţumit deloc. Cred foarte tare în el, am lucrat cu el, îl ştiu, am trăit satisfacţii foarte multe împreună şi e un jucător care poate fi decisiv pentru CFR. E şi cazul lui Păun, dar şi a celor nou veniţi”, a spus Iordănescu.

Tehnicianul CFR-ul e nemulţumit de remiza de aseară cu FC Botoşani, dar e convins că echipa va arăta mai bine în meciurile care urmează.

„Am avut iniţiativa, am produs situaţii, ocazii, dar nu mi-a plăcut că nu am gestionat foarte bine momentele de după marcarea golului. Nu am marcat golul doi chiar în prima repriză, pentru că gestionam mai bine şi mai lejer repriza a doua. M-a nemulţumit cum am început a doua parte, dar apoi am avut foarte multe situaţii, însă am fost neinspiraţi la ultima execuţie şi la ultima pasă. Ne-a lipsit şi şansa, dar am prins şi un portar într-o zi mare”, a mai spus antrenorul clujenilor.

CFR-ul va juca următorul meci marţi seara, cu Malmo, în turul doi preliminar al Champions League.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.