JSport.roJSport.ro

Sticla Turda nu pare să aibă adversar în acest sezon al Ligii a IV-a, cel puţin până la confruntarea cu CS Floreşti.

Elevii lui Artur Podar au învins-o cu 6-0 pe Viitorul Feleacu, într-un meci din etapa a şasea, partida de pe stadionul „Municipal” curgând într-o singură direcţie.

A fost o şasea victorie a Sticlei din tot atâtea meciuri, minim cinci goluri reuşind turdenii să marcheze în fiecare joc disputat până acum. Media s-a păstrat şi sâmbătă dimineaţă, Chişu, Cocoară, Mărie, Tot şi Florin Dan, ultimul autor a unei duble, rezolvând şi această partidă disputată împotriva nou-promovatei din Feleacu.

Viitorul nu a avut nicio şansă în faţa liderului Ligii a IV-a, „lupii” ajungând la 33 de goluri primite până acum şi rămânând cu doar două puncte în clasament. În runda următoare, Viitorul va primi vizita CSM-ului din Câmpia Turzii, iar Sticla Turda va merge la CS Floreşti, în derby-ul campionatului.

“Mergem acolo să câștigăm cele trei puncte, contează foarte mult meciul direct, mai ales când este cu o echipă contracandidată la promovare”, a anunţat antrenorul turdenilor, Artur Podar, pentru turdanews.net.

Sticla Turda

Ursu
Marcu
Soporan
Cocoară
Mercean V.
Silaghi
Chişu
Marginean
Savu
Lăkătuş Gh.
Dan Fl.

Au mai intrat: Szakacs, Bituleanu, Tot, Tothăzna, Lăkătuş G. Antrenor: Artur Podar

Viitorul Feleacu

Koronka
Gabrian
Brie R.
Costea
Pop Vl.
Fizeşan
Mocan
Brie P.
Dindelegan
Chesnoiu
Mariş

A mai intrat: Olariu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.