JSport.roJSport.ro

CFR Cluj s-a distanţat la şase puncte în fruntea Ligii 1 după victoria cu FCSB, 2-0.

Golul care a făcut, practic, diferenţa a fost reuşit de Deac, printr-o execuţie norocoasă, aşa cum „decarul” ardelenilor a recunoscut după joc.

„E greu ca cineva să se gândească să dea la poartă de acolo. Am încercat să ating mingea şi a ieşit gol. Astfel de goluri se marchează foarte rar, dar mă bucur pentru victoria echipei”, a spus, la flash-interviu, mijlocaşul ardelenilor.

Golgheterul CFR-ului, George Ţucudean, nu a marcat în acest meci, dar nici nu a fost impresionat de execuţia colegului său, despre care a glumit la final. „Nu mai dă aşa gol în viaţa lui, dar e bine că a venit acuma. A fost minge lungă, deviere, gol, jocul nostru. Am fost superiori ca şi echipă în această seară, suntem foarte uniţi şi ne dăm viaţa unul pentru celălalt. Am fost huiduit de fanii FCSB-ului, dar dacă eram slab nu mă înjurau”, a spus şi Ţucudean.

Pe lângă motivaţia de a învinge marea rivală, CFR-iştii au mai avut un motiv să câştige pe Arena Naţională. Conducerea feroviarilor le-a virat, ieri, primele pentru câştigarea campionatului. „Era normal atâta timp cât sunt trecute în contract. Pentru orice jucător o recompensă e bine venită”, a spus Ţucudean.

În ultimele trei luni, jucătorii şi-au schimbat atitudinea la antrenament. Echipa e organizată, are personalitate. Am luat doar trei puncte cu FCSB, iar drumul e lung“, Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.