JSport.roJSport.ro

Echipa de fotbal a Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca a pierdut primul meci al Campionatului European Universitar din Portugalia.

Jucătorii lui Septimiu Ormenişan au fost învinşi, scor 1-2, de către cei ai Universităţii „Erasmus” din Rotterdam, după o partidă influenţată de eliminarea lui Onicaş.

La pauză, olandezii conduceau cu 1-0 datorită golului marcat de Van Eekhout, în minutul 35, iar speranţele românilor aveau să fie spulberate de eliminarea lui Onicaş, care a luat două „galbene” în două minute la începutul părţii secunde.

Imediat, Szari a majorat scorul la 2-0, UBB nereuşind până la final decât să reducă din diferenţă prin Lupu, din lovitură liberă, în minutul 70.

După această înfrângere, clujenii se află pe locul trei în clasament, mâine urmând să aibă un meci decisiv pentru rămânerea în cursa calificării. UBB va întâlni echipa universităţii din Wurzburg, de la ora 13:30, germanii fiind învinşi cu acelaşi scor de ruşii de la Kuban, în celălalt meci al grupei.

UBB Cluj: Iura-Popa, Ionescu, Onicaş, Paul Cr.-Bedelean-Lupu, Rogozan, Rus, Salcău-Medrea. Au mai intrat: Ititesc, Timiş. Antrenor: Septimiu Ormenişan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.