JSport.roJSport.ro
foto de la meciul din 2009: Bogdan Maran/Mediafax Foto
Imagine de la meciul din 2009. Foto: Bogdan Maran/Mediafax Foto

CFR Cluj va închide etapa a 16-a a Ligii I în această seară, elevii lui Vasile Miriuţă urmând să o întâlnească pe Dinamo Bucureşti, în deplasare.

Deşi ardelenii sunt în faţa unuia dintre cele grele meciuri din acest sezon, în ultimii ani aceştia s-au simţit perfect în „Ştefan cel Mare”. Statistica este net în favoarea clujenilor, care au câştigat cinci din ultimele şase partide jucate pe terenul dinamoviştilor în Liga I.

De altfel, ultimul succes al „câinilor roşii” în faţa CFR-ului datează tocmai din sezonul în care alb-vişiniii au luat al doilea titlu de campioană. Golul lui Marius Niculae, din minutul 80, a fost singurul al meciului disputat în 23 august 2009, Dinamo câştigând atunci ultimul joc pe teren propriu contra CFR-ului în întrecerea internă. Cadu, Dubarbier, Tony sau Culio erau oameni de bază la formaţia alb-vişinie în acea perioadă, antrenor fiind Toni Conceicao.

Au trecut mai bine de şapte ani de atunci şi dinamoviştii au mai câştigat doar de două ori împotriva feroviarilor în Liga I, de fiecare dată la Cluj, Vasile Miriuţă sperând ca tradiţia meciurilor de pe terenul alb-roşilor să continue şi după jocul de astăzi.

„Aşteptăm cu mare încredere partida. Trebuie să câştigăm şi ne dorim să facem asta pentru a ne menţine pe locurile din play-off. Avem nevoie să dăm 150% pentru victoria asta”, a spus Miriuţă, înainte de meciul care o poate trimite pe Dinamo la trei puncte în spatele CFR-ului în clasament.

Jocul din această seară va începe la ora 20:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.