JSport.roJSport.ro

IMG_4123Universitatea Cluj o va lua de la capăt în al patrulea eşalon fotbalistic al României, acolo unde va avea deplasări doar în judeţul Cluj.

Până la finalul săptămânii trecute, 11 formaţii s-au înscris oficial în noul sezon al Ligii a IV-a, Universitatea Cluj, Olimpia Gherla şi Someşul Apahida fiind aşteptate în continuare de către AFJ Cluj să-şi depună dosarele. Formaţia al cărei manager este Ioan Ovidiu Sabău va avea deplasări, printre altele, la Tritenii de Jos, Gilău, Mihai Viteazu, Mintiu-Gherlii şi Dej, dar va disputa câteva meciuri considerate în deplasare şi la Cluj-Napoca, pe terenul celor de la Ardealul şi Viitorul Mihai Georgescu.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea programului competiţional al noului sezon va avea loc în această săptămână, prima etapă fiind programată în 3 septembrie. De menţionat că, dacă „U” va fi gazdă în primul joc, meciul va avea loc în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, pentru că pe Cluj Arena se va disputa România-Muntenegru.

Mai jos aveţi lista cu cele 11 echipe înscrise oficial până acum în Liga a IV-a, Atletic Olimpia Gherla şi Someşul Apahida anunţându-şi, la rândul lor, intenţia de a se înscrie.

 1. Sticla Arieşul Turda
 2. Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii
 3. Ardealul Cluj
 4. CFR Dej
 5. Vulturul Mintiu-Gherlii
 6. Armenopolis Gherla
 7. Unirea Floreşti
 8. Someşul Gilău
 9. Arieşul Mihai Viteazu
 10. Viitorul Mihai Georgescu
 11. Unirea Tritenii de Jos
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.