JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat, 3-0, meciul cu Sticla Arieşul Turda, disputat vineri seara în etapa a 21-a a Ligii a IV-a. În faţa a 1.400 de spectatori, „şepcile roşii” s-au impus datorită valorii superioare, oaspeţii oferind, în multe momente, o replică pe măsură Universităţii.

Jocul de vineri seara a reflectat perfect poziţiile din clasament ocupate de cele două echipe, „studenţii” având mai multe probleme decât în celelalte partide jucate până acum. Seck şi Giurgiu, ultimul cu o bară, au anunţat, însă, golul lui Goga din minutul 30, venit în urma unei unei presiuni tot mai accentuate la poarta lui Ursu.

Haţiegan a marcat al doilea gol în minutul 39, iar emoţiile în legătură cu soarta acestui meci au dispărut din tabăra Universităţii.

Ţinut pe bancă în prima repriză, golgheterul Lemac a intrat la pauză şi a avut prima şansă importantă a ultimelor 45 de minute. Numărul ocaziilor la poarta adversarilor a fost mai mic, însă, comparativ cu alte partide ale lui „U”, golul al treilea venind abia în minutul 83, autor Victor Manu.

S-a terminat 3-0, turdenii având meritul de a oferi în multe momente o replică pe măsură Universităţii, valoarea superioară a gazdelor făcând, în cele din urmă, diferenţa.

În urma acestui succes, „studenţii” s-au îndepărtat la nouă puncte în clasament de formaţia turdeană.

“U” Cluj

33
Pop R.
32
Hîmpea
5
Ionescu
4
Abrudan
2
Budăcan
29
Giurgiu
23
Rogozan
9
Haţiegan
18
Goga
27
Takacs
11
Seck

Au mai intrat: Manu, Lemac, Salcău, Fizeşan. Antrenor: Marius Popescu

Sticla Turda

44
Ursu
5
Szakacs
17
Soporan
4
Curta
2
Tot
15
Cocoară
8
Savu
14
Kopandy
7
Silaghi
11
Moldovan Răzv.
13
Mărie

Au mai intrat: Otvoş, Mâlnă, Lăkătuş Gh, Tothăzan. Antrenor: Artur Podar

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.