JSport.roJSport.ro
foto: turdanews.net

Sticla Arieşul Turda a câştigat derby-ul judeţean cu Sănătatea Cluj, 2-0, din etapa a 21-a a Ligii a III-a.

A fost un meci influenţat de eliminările din tabăra oaspeţilor, care au jucat în inferioritate numerică încă din prima repriză. În partea secundă, Sănătatea a rămas în opt jucători de câmp, iar Turda a marcat doar după ce a avut şi ea un eliminat.

Gazdele partidei de pe „Municipal” au început mai bine, însă cea mai mare ocazie au ratat-o „viruşii”, atunci când Creţ a lovit bara. Vitan a irosit şi el o şansă importantă la poarta lui Lăzăreanu, chiar înainte ca goalkeeperul Sănătăţii să fie eliminat după un henţ în afara careului, la o pasă înapoi cu capul a lui Paul Cristian.

Paradoxal, însă, jocul turdenilor a scăzut în intensitate după această eliminare, venită în minutul 25, iar în repriza secundă, după o bară a lui Ionescu, meciul s-a aprins în minutul 60. Atunci, gazdele au primit un penalty contestat vehement de către clujeni, iar la acea fază Ceaca a văzut două „galbene” într-un minut, pentru proteste.

Lovitura de la 11 metri a fost ratată, însă, de către Ionescu, iar apoi a fost rândul gazdelor să aibă un eliminat, acelaşi Ionescu ajungând mai repede la cabine tot după două cartonaşe galbene. În inferioritate numerică o mare parte din meci, clujenii nu au mai rezistat până la final, iar Vitan şi Lemnaru au adus o victorie importantă turdenilor în ultimul sfert de oră.

„A fost un meci nebun, dar cred că am meritat victoria. Se pare că am găsit anti-virusul. Am reuşit să câştigăm şi asta e cel mai important”, a spus antrenorul turdenilor, Constantin Olariu. Echipa sa s-a apropiat la cinci de puncte de “viruşi” în clasament, cu Sănătatea aflată pe locul 4, iar Turda pe 8.

Sticla Turda

Pop R.
Marcu
Ionescu
Cocoară
Chiş
Bria
Vitan
Paleoca
Savu
Chişu
Lemnaru

Au mai intrat: Varodi, Oltean. Antrenor: Constantin Olariu

Sănătatea Cluj

Lăzăreanu
Ţârlea
Rada
Porumb
Paul Cr.
Creţ
Matei
Paşca
Tilincă
Ceaca
Roman

Au mai intrat: Grămadă, Szoloszi, Şoimuşan, Bucur. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.