JSport.roJSport.ro

CS Floreşti şi Sticla Arieşul Turda vor juca, sâmbătă, meciul direct din turul Ligii a IV-a. Cele două formaţii sunt singurele care au obiectiv promovarea în Liga a III-a şi au demonstrat, până acum, că loturile avute la dispoziţie le îndreptăţesc să spere la acest lucru.

Chiar dacă în clasament există o distanţă de două puncte între Turda şi Floreşti, după egalul echipei lui Călin Budişan la Gherla, roş-albaştrii depind tot numai de ei pentru a trece pe locul 1.

Jucătorii pregătiţi de Artur Podar pot „evada”, în schimb, în cazul unei victorii, oaspeţii partidei de sâmbătă fiind aproape convinşi că se pot gândi, deja, la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a dacă vor bate sâmbătă.

„Sunt trei puncte foarte importante la mijloc, mai ales că jucăm cu o contracandidată la promovare. Am pregătit jocul la victorie şi un egal, sincer, nu m-ar mulţumi, dar acum depinde şi de anumiţi factori şi de cum se va desfăşura meciul. Dacă vom câştiga, cred că în proporţie de 70-80% s-ar clarifica situaţia în acest campionat, mai ales că ar fi o victorie şi pe terenul echipei adverse. Nu cred că există vreo favorită, amândouă echipele pornesc cu şanse egale, singurul lor avantaj cred că e terenul propriu”, a prefaţat acest derby, pentru CjSport.ro, antrenorul Sticlei, Artur Podar.

Încrezător în echipa sa este şi tehnicianul floreştenilor, Călin Budişan fiind sigur că CS Floreşti va avea mai multe şanse de gol decât adversarul. Totuşi, antrenorul gazdelor de sâmbătă nu consideră că lupta pentru promovare ar fi încheiată cu o victorie a turdenilor.

„Mai sunt jocuri încă multe. Armenopolis, Olimpia Gherla, chiar şi Iclodul ar putea face o surpriză. Sigur, noi vom juca la victorie şi sperăm să o şi obţinem. Amândouă echipele au valoare, dar dacă noi reuşim să fructificăm ocaziile pe care ni le vom crea, pentru că sunt convins că ne vom creea mai multe decât ei, vom obţine şi victoria. Se poate întâmpla orice sâmbătă, iar cel mai bun să câştige. Nu există favorită, dar am mare încredere în băieţii mei”, ne-a spus şi Călin Budişan.

Meciul dintre CS Floreşti şi Sticla Turda se va disputa sâmbătă, la Floreşti, de la ora 17:00, şi va conta pentru etapa a şaptea a campionatului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.