JSport.roJSport.ro

Cel mai spectaculos sezon al Ligii Elitelor, cel puţin în ce priveşte participarea echipelor clujene, programează, la mijlocul acestei săptămâni, şi primul tur al Cupei României la U19 şi U17.

La categoria jucătorilor sub 19 ani se va disputa meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Cluj, ce va avea loc pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Partida a fost mutată pe arena echipei din Liga 1 tocmai datorită interesului pe care l-a stârnit, inclusiv galeria Universităţii anunţându-şi prezenţa pe Facebook.

Dincolo de rivalitatea din tribune, pe teren se întâlnesc două dintre cele mai în formă echipe ale campionatului. Feroviarii şi “studenţii” sunt neînvinşi după trei etape, iar „U” se află pe locul doi, la două puncte peste CFR, care e pe trei. Cele două rivale clujene se vor lupta pentru unul din primele două locuri ce duc în semifinalele Ligii Elitelor, iar prima repetiţie va fi miercuri.

Confruntarea din Gruia va avea şi o miză financiară, ce-i drept mică. Echipa care va obţine calificarea în optimi îşi va asigura un premiu de minim 200 de euro din partea FRF, remuneraţie care poate creşte în funcţie de parcursul ulterior, câştigătoarea Cupei României urmând să primească 5.000 de euro, iar finalista 2.500 de euro. Meciul dintre CFR şi „U” Cluj va începe la ora 12:00, iar intrarea spectatorilor va fi liberă. În caz de egalitate după 90 de minute se vor executa lovituri de la 11 metri.

Tot miercuri, la U19, Ardealul Cluj va juca în deplasare la CSS 2 Baia Mare, în timp ce la U17 CFR Cluj va juca la Sibiu şi Ardealul la Baia Mare. Pentru că a terminat pe locul doi etapa preliminară, la această categorie de vârstă va juca şi Universitatea Cluj în Cupă.

Meciul alb-negrilor va fi mâine, la baza „Clujana”, cu LPS Bihor de la ora 14:00, tocmai echipa care a câştigat seria în care a jucat „U” pentru calificarea la Elite.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.