JSport.roJSport.ro

Pe lângă Universitatea Cluj-CS Floreşti, etapa a 25-a a Ligii a IV-a a mai programat, duminică după-amiază, alte două jocuri care au închis această rundă.

Derby-ul zilei a fost la Dej, acolo unde ultima clasată a jucat cu Viitorul Mihai Georgescu, formaţie care ocupă penultimul loc în clasament. CFR-ul a câştigat cu 3-2, având emoţii pe finalul jocului, după ce elevii lui Darius Boldor au condus cu 3-0.

Dejenii au marcat într-un interval de aproximativ 10 minute în prima repriză, Lazăr, Breharu şi Boldor fiind autorii golurilor, însă gazdele au trăit periculos finalul de meci, după ce Barz şi Vescan au redus din diferenţă pentru Viitorul. Dejenii au reuşit, în cele din urmă, să rămână în avantaj până la final şi au obţinut o victorie care îi aduce la doar un punct în spatele echipei formată ieri aproape exclusiv din jucătorii ce evoluează în campionatul de juniori al Ligii a IV-a.

În cealaltă partidă, Vulturul Mintiu-Gherlii şi Viile Dejului au încheiat la egalitate, 1-1, Neamţ, respectiv Andrei Mureşan fiind marcatorii celor două echipe, o remiză care ajută mai mult formaţia din Mintiu-Gherlii în clasament. Elevii lui Lucian Roşu se află pe locul opt, cu 27 de puncte, două mai mult peste adversara de ieri, care acum se gândeşte doar la meciul cu “U” Cluj, programat miercuri după-amiaza.

În secţiunea “Clasamente” puteţi vedea cum arată ierarhia după 25 de etape, runda a 26-a urmând să înceapă mâine.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.