Turul doi al Cupei României, faza naţională, are loc miercuri după-amiază, iar cele patru echipe clujene joacă între ele.

CS Floreşti-Unirea Dej şi Sticla Turda-Sănătatea Cluj sunt meciurile de mâine, partea bună fiind că judeţul Cluj va avea sigur două echipe calificate în turul al treilea.

La Floreşti pare, pe hârtie, un duel dezechilibrat. Unirea Dej vine din Liga a III-a, iar Floreştiul se pregăteşte pentru un nou sezon în Liga a IV-a. Totuşi, ambiţia superioară a jucătorilor lui Călin Budişan ar putea învinge experienţa mai mare a elevilor lui Gică Barbu, într-un meci care va fi arbitrat de o femeie. Claudia Popa, din Satu Mare, va împărţi mâine dreptatea la Floreşti.

La Turda, însă, centralul Sebastian Lastun din Râmnicu Vâlcea va avea parte de un meci al orgoliilor, mai ales după ultima confruntare directă. Trei cartonaşe roşii s-au dat între Turda şi Sănătatea în luna aprilie, la meciul de campionat câştigat de turdeni atunci cu 2-0, pe final. Sănătatea s-a impus în meciul jucat în turul campionatului, 2-1, dar şi în partida de anul trecut din Cupa României, scor 3-1, programată tot în turul al doilea şi tot la Turda.

Ambele meciuri de mâine vor începe la ora 17:30, iar după 90 de minute, în caz de egalitate, vor fi două reprize de prelungiri.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte