JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va începe returul Ligii I duminică seară, atunci când va primi vizita celor de la FC Botoșani.

Pentru această partidă, antrenorul Dan Petrescu s-ar putea să nu se bazeze pe Emmanuel Culio, mijlocașul argentinian suferind o accidentare la meciul amical cu Aris Limassol, disputat duminică în Gruia.

Iuliu Mureșan a explicat prin ce a trecut golgheterul CFR-ului în această săptămână, Culio insistând chiar să joace și duminică împotriva celor de la FC Botoșani, deși i s-a extras o unghie de la picior acum două zile.

”Culio are un spirit de sacrificiu și o determinare care pot fi un exemplu pentru jucătorii mai tineri. El a jucat cu gheata plină de sânge în meciul amical de duminică și nu a acceptat nici să fie schimbat. Acum vrea să joace chiar și cu Botoșaniul, deși miercuri i s-a scos o unghie de la picior”, a spus oficialul clubului din Gruia.

Mijlocașul argentinian a marcat cinci goluri în turul sezonului regulat pentru echipa sa, o parte a campionatului care a adus rezultate peste așteptările lui Mureșan.

”Sincer, nu mă așteptam la un asemenea parcurs. Eram îngrijorați la început din cauza lipsei de omogenitate, dar valoarea băieților, munca la antrenamente și Dan Petrescu, care a știut să-i omogenizeze foarte repede la primele meciuri, s-a văzut. După etapa a treia, a patra, nu am mai avut emoții și știam că vom termina în primele trei locuri”, a mai spus Iuliu Mureșan.

CFR Cluj-FC Botoșani se va disputa duminică, de la ora 20:45, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.