JSport.roJSport.ro

IMG_1678CFR Cluj rămâne fără cele şase puncte în clasament, astfel că formaţia din Gruia nu mai are nicio şansă să joace în play-off.

Cei mai trişti de această situaţie au fost chiar jucătorii feroviarilor, cei care, practic, au câştigat degeaba două meciuri, punctele aferente fiind retrase de FRF.

„A fost trist pentru noi să aflăm această decizie, pentru că echipa s-a pregătit să câştige cele trei meciuri rămase şi, astfel, aveam o opţiune bună să jucăm în play-off. Aşa, nu mai avem nicio şansă şi trebuie să ne gândim să nu retrogradăm. Cel mai greu este pentru jucătorii care au câştigat aceste puncte pe teren, mai ales că ştiu că s-ar putea mări sancţiunea”, a spus căpitanul clujenilor, Mario Camora, cel care ştie că FRF ar putea depuncta din nou echipa din Gruia din cauza datoriilor.

Dezamăgit după decizia TAS a fost şi goalkeeper-ul Traian Marc, cel care a spus aseară, la revenirea la Cluj a CFR-ului, că noul obiectiv în campionat este locul şapte. „Nu ne aşteptam la această decizie, ne aşteptam ca ea să fie în favoarea noastră. Acum nu ne rămâne altceva de făcut decât să încercăm să terminăm pe locul şapte în clasament”, a declarat portarul ardelenilor.

CFR Cluj a înregistrat în cantonamentul din Cipru trei înfrângeri şi două victorii, ardelenii urmând să reia meciurile din Liga I la finalul săptămânii viitoare, pe terenul liderului Astra Giurgiu.

Citiţi şi: CFR Cluj ar putea fi depunctată din nou. Feroviarii au încălcat fair play-ul financiar

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.