JSport.roJSport.ro

Etapa a 17-a a pus capăt sezonului de toamnă în Liga a IV-a, o rundă care a modificat partea din faţă a clasamentului.

Unirea Iclod, care a condus fără întrerupere campionatul după etapa a patra, va petrece iarna pe locul trei, în urma înfrângerii de la Gilău.

Dezamăgirea a fost mare doar după meci însă, pentru că trupa lui Gică Cotuţ şi-a adus aminte de o primă parte perfectă a campionatului.

„Suntem acolo, la un punct de Floreşti şi la egalitate cu Dejul. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru dăruirea avută în acest tur de campionat, pe care l-am dominat. Din retur vom fi mult mai puternici şi sper să terminăm pe primele trei locuri, ca să ne îndeplinim obiectivul. Până la urmă, am bătut Dejul, am bătut Floreştiul şi ne-am încurcat cu echipe mai mici. Vom face şi două-trei transferuri, însă numai cu gândul la campionatul viitor. Să ne gândim că majoritatea jucătorilor de la Iclod nu au jucat în Liga a IV-a până acum”, a spus Gică Cotuţ, după a doua înfrângere a sezonului, prima venind, oarecum surprinzător, cu Olimpia Gherla.

Pentru antrenorul Iclodului, echipa sa şi Someşul Dej sunt principalele favorite la câştigarea campionatului, nu şi actualul lider, CS Floreşti. Cotuţ are şi un „avertisment” pentru elevii săi.

„Noi şi Someşul Dej suntem cele mai bune echipe din campionat. În retur, cu o pregătire foarte bună, sper să pot schimba un pic faţa jocului din ultimele trei etape. Dar îmi doresc ca şi jucătorii să fie mai atenţi, mai ordonaţi în viaţa lor privată. Simt că e o problemă cu câţiva dintre ei. Oricum, vreau să mulţumesc conducerii care a avut încredere în mine, primarului Emil Pârţoc, preşedintelui Victor Cupşa, dar şi jucătorilor, care au fost pionii principali în alegerea mea ca antrenor şi le doresc tuturor, inclusiv echipelor din campionat, sărbători fericite”, a mai spus antrenorul Iclodului.

CS Floreşti a terminat pe primul loc sezonul de toamnă, cu un avans de un punct faţă de Someşul Dej şi Unirea Iclod, în cel mai echilibrat campionat al Ligii a IV-a din ultimii ani.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.