JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a pierdut, 0-1, meciul cu Petrolul Ploieşti, din etapa a 27-a a Ligii a II-a.

După un joc dezamăgitor mai ales în repriza secundă, clujenii au picat primul mare test din 2019, însă rămân pe loc de baraj în clasament.

Sub ochii selecţionerului Cosmin Contra, noţiunea de derby a fost respectată în prima jumătate de oră de la Ploieşti. Niciuna dintre cele două echipe nu a reuşit să-şi impună jocul, ambele având câte o ocazie importantă. Pârvulescu, şi mai apoi Arnăutu, au trecut pe lângă deschiderea scorului.

O centrare banală în careul clujean mai apoi avea să schimbe tabela, însă în defavoarea Universităţii. Robert Moldoveanu a reuşit golul carierei de până acum, învingându-l pe Dur-Bozoancă printr-o foarfecă spectaculoasă. Gavra a încercat fără succes să-l imite după doar un minut, iar la pauză Petrolul conducea cu 1-0.

„U” a început cursa spre egalare odată cu startul părţii secunde, dar ploieştenii au fost cei cu ocaziile. Moldoveanu, Marinescu şi Chindriş au pus în pericol poarta clujeană, în timp ce în careul celălat doar Haţiegan, printr-un şut de la distanţă, i-a pus probleme lui Lungu, în minutul 81.

Pe final, Berci a fost eliminat după două „galbene”, iar Petrolul a câştigat un meci important, care o aduce la un singur punct în spatele clujenilor. “U” rămâne pe loc de baraj, după primul eşec în ultimele 20 de etape, dar ar putea ajunge mâine la cinci punct sub liderul Sportul Snagov.

Eurogolul lui Moldoveanu poate fi văzut AICI.

Petrolul Ploieşti

Lungu
Ţigănaşu
Puşcaş
Ghinga
Borţa
Şaim
Kozoronis
Marinescu
Bucşa
Arnăutu
Moldoveanu

Au mai intrat: Chindriş, Rusu, Sarris. Antrenor: Gheorghe Mulţescu

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Berci
Abrudan
Cordoş
Taub
Sepsi
Giurgiu
Coman Al.
Pârvulescu
Gavra
Janos

Au mai intrat: Giurgiu, Haţiegan, Florescu. Antrenor: Bogdan Lobonţ

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Un meci în care echipa cea păstorită de Lobonţ nu a arătat decât faptul că nu leagă nimic, joacă “după ureche”, în spiiritul celor cinci etape anterioare, când norocul echipei s-a numit Dur Bozoancă. Nu ştiu cum va arăta “U” când va juca după cum ar vrea antrenorul, dar cu acest stil de joc falimentar nu va prinde nici măcar locul acesta de baraj, pe care încă mai pluteşte.Cu toată bunăvoinţa lor, Taub şi Coman nu au simptome de atacanţi, Gavra încearcă singur să se bată cu fundşii adverşi, iar Janos şi Haţiegan au doar calitatea de a fi sub 21 de ani. Nu esta de mirare că echipa a avut doar două semiocazii şi nicio fază clar consruită la poarta “găzarilor”. Susţinerea din partea fantasticei galerii nu ajunge, universitarii prestează un joc pragmatic-defectuos, fără a încânta şi a se ridica peste valoarea adversarilor. Domnule Rus, scrii că a mai intrat Giurgiu, probabli că la cabină, după ce a fost schimbat. Până şi acest aşa-zis comentariu a fost făcut de nmântuială. Am tot aştreptat lumina, dar, deocamdată, abia o zărim din peştera neputinţei, Echipa are nume, nu valori.

  2. Aoleu și vai de noi!
    Ne-am întors de unde am plecat. Am scăpat de Falub și ne-am ales cu copia lui. Nu jucăm nimic, nu avem nici o idee de joc.
    Mai și insistă cu Axente ăsta, care atâta poate fi de slab încât îl face regretat pe Ene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.