JSport.roJSport.ro

plecare suporteri CFR (10)Peste 500 de fani ai echipei CFR Cluj au plecat marţi dimineaţă, cu autocarele, de la stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia spre Capitală, pentru finala Cupei României programată deseară de la ora 21.30 pe Naţional Arena.

La ora meciului numărul susţinătorilor formaţiei din Gruia ce se vor afla în sectorul de tribună special rezervat pe Naţional Arena ar putea depăşi 1.500, susţin liderii galeriei.

Suporterii CFR-ului s-au reunit începând cu ora 6.30 lângă stadionul Dr. Constantin Rădulescu şi au scandat încurajări pentru echipă, aprinzând totodată câteva torţe.  La ora 8 fanii erau deja grupaţi în cele 11 autocare cu câte aproximativ 50 de oameni, care au plecat spre Capitală, înainte făcând show în parcarea stadionului.

Ora 07:00 StadionPosted by Peluza Vișinie on Monday, May 16, 2016

“La Turda ni se vor alătura alte 2 autocare, iar pe traseu altele. La ora meciului cred că vom fi peste 1.500 de susţinători ai echipei în tribună”, a menţionat pentru Cjsport unul din organizatorii deplasării. Potrivit lui, în sectorul rezervaat fanilorr CFR-ului au fost vândute deja peste 1.400 de tichete.

Suporterii clujeni vor ajunge în capitală înspre seară, iar întoarcerea este programată după încheiera meciului.

Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj se întâlnesc marţi 17 mai, de la ora 21.30, în finala Cupei României la fotbal.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.