JSport.roJSport.ro

Romania-Spania-144-1Clujenii iubitori de fotbal vor putea urmări toate meciurile Campionatului European de Fotbal 2016 pe Cluj Arena, unde vor fi amplasate mai multe ecrane de mari dimensiuni.

În pauzele dintre meciuri vor fi organizate mai multe activităţi recreative, urmând să fie amplasată inclusive o tiroliană între cele două peluze.

Dacă în martie clujenii i-au văzut la lucru “pe viu” pe tricolori dar şi pe starurile Spaniei, acum vor putea urmări vedetele de la Euro şi pe componenţii naţionalei României pe ecrane de mari dimensiuni amplasate special în stadion.

Iniţiativa aparţine Asociației ”U” Business Sport Club, care în colaborare cu Cluj Arena şi Asociația Studenților de la Facultatea de Business îi invită între 10 iunie – 10 iulie pe clujeni să vizioneze în direct meciurile de la Euro 2016, unde este calificată şi echipa naţională a României. Accesul pe stadion şi vizionarea meciurilor vor fi gratuite, potrivit site-ului official al Clubului Sportiv Universitatea Cluj, unde a fost postat anunţul.

Potrivit directorului Cluj Arena, Radu Raţiu, meciurile vor putea fi urmărite pe mai multe ecrane de mari dimensiuni amplasate în interiorul stadionului, în faţa tribunei 1, cu o capacitate de până la 7.000 de locuri. Spectatorii vor avea la dispoziţie şi o zonă comercială.

“Ideea este mai veche, având în vedere că stadionul poate găzdui 30.000 de oameni care pot urmări un eveniment. Ţinând cont că România este calificată la Euro, credem şi noi că fanii merită această oportunitate, să stea împreună, să discute şi să susţină echipa naţională, dar şi să urmărească şi celelalte meciuri”, a declarat pentru Cjsport.ro Radu Raţiu, directorul general al Cluj Arena.

Activităţi pentru copii

Organizatorii au gândit în paralel un campionat de fotbal cu premii surpriză, cu 16 echipe organizate în 4 grupe, dar şi numeroase activităţi interactive destinate copiilor şi tinerilor: ateliere de face-painting, mim și mascote Disney, zumba kids, flashmob, karturi cu pedale, tobogan gonflabil gigant, împărțiera de reviste educative gratuite tuturor copiilor prezenți la eveniment.

Tiroliană între peluze

“Pentru adulți se vor amplasa terenuri de mini-fotbal, perete de escaladă, teren de bubble-footbal, o tiroliană spectaculoasă de pe o peluză pe cealaltă, iar în pauza meciurilor și între meciuri vor avea loc mai multe momente interactive cu publicul”, arată reprezentanţii UBSC.
Doritorii vor putea susţine cu donaţii sportivii şi jucători de la CS Universitatea Cluj, în timp ce persoanele îmbrăcate în galben – culoarea predominantă a echipamentului naţionalei, vor beneficia de promoţii şi discounturi.

Orele meciurilor

Partidele echipei naţionale a României sunt programate pe 10 iunie cu Franţa, în deschiderea Euro, de la ora 22 (ora României) pe 15 iunie de la ora 20, cu Elveţia şi 19 iunie de la 22, cu Albania, fiind urmate sau precedate de fiecare dată de celălalt meci din grupa A. În faza grupelor meciurilor se joacă de la orele 16, 19 sau 20 şi 22, la fel ca în optimi. Din sferturi până în finală toate partidele se vor disputa de la ora 22.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.