Foto: YouTube CFR Cluj

Edi Iordănescu se teme că plecarea lui Damjan Djokovic s-ar putea resimți în evoluția echipei în perioada următoare. Mijlocașul croat a fost vândut de CFR Cluj la noua echipă antrenată de Marius Șumudică în Turcia, Rizespor.

 

 

”Mă îngrijorează mai multe lucruri, în primul rând nu am reușit să ne completăm (lotul – n. red.) așa cum doream, dar am concursul conducerii și știu că se fac eforturi și căutăm soluții. Am mai pierdut un jucător și mă refer la Djokovic. E o pierdere importantă pentru noi. Este un jucător care a fost implicat în performanțele ultimilor ani, interne și internaționale, alături de ceilalți băieți din lot”, a spus tehnicianul din Gruia la conferința de presă dinaintea partidei cu Hermannstadt, de luni.

Campion cu CFR Cluj în 2018, 2019 și 2020, perioadă în care și-a mai adăugat și o Supercupă a României (2018), Djokovic a fost dorit și la Kayserispor, unde se află fostul antrenor din Gruia, Dan Petrescu.

 

”Cea mai bună ofertă pentru CFR a fost de la clubul lui Șumudică. Important e ca toată lumea e să fie de acord și fericită. Am avut de ales între două echipe, unde sunt doi antrenori care mă cunosc bine. Nu cred că (Petrescu se va supăra – n. red.), el știe cum merg lucrurile în fotbal. Am lucrat bine cu domnul Petrescu în ultimii trei ani și jumătate, acum începe o aventură nouă pentru mine. E un campionat mai puternic (chiar dacă de la o echipă de titlu ajunge la o formație care își propunere menținerea în primul eșalon – n. red.) și imprevizibil, cred că totul e posibil acolo cu un antrenor motivat care a arătat în Turcia ce valoare are. E cu totul altceva acolo. I-am strâns mâna (lui Iordănescu – n. red.), chiar mi-a plăcut ultima lună cu el. Am lucrat bine cu el și îmi pare rău (că nu-l va mai avea antrenor – n. red.) pentru că a venit cu ceva nou, cum face fiecare antrenor. Chiar mi-a plăcut cu ce a venit el. Îi doresc multă baftă (în lupta la campionat – n. red.), pentru că e o persoană foarte bună”, le-a declarat Djokovic reporterilor prezenți pe aeroport.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte