foto: Dan Tăuţan/cfr 1907cluj

Au mai rămas câteva zile până când CFR Cluj se va reuni pentru a pregăti noul sezon, însă nu toţi jucătorii sunt în vacanţă.

Deac şi Ţucudean se află în cantonamentul naţionalei României, iar golgheterul campioanei a vorbit despre trecutul, dar şi viitorul său la CFR.

Eşecul din dubla cu Dudelange încă îl macină pe Ţucudean, care vrea să-i întâlnească din nou pe luxemburghezi în preliminariile cupelor europene.

“Nu cred că i-am subestimat atunci, pentru că au eliminat două echipe bune şi nu era de joacă. Dar, chiar au fost o echipă bună, au fost mult mai montaţi decât noi şi asta s-a văzut. Ştiu că am avut eu o ocazie mare în deplasare, iar dacă marcam atunci altfel era jocul. Sper să-i întâlnesc din nou în campania asta de calificări”, a spus Ţucudean, 28 de ani, unul dintre cei mai curtaţi jucători din lotul CFR-ului.

Atacantul va intra în ultimul an de contract, iar din iarnă poate semna gratis cu orice echipă.

“Mă bucur că sunt sănătos şi asta e cel mai important. Dacă va fi o ofertă bună pentru mine şi pentru club, nu ştii de unde sare iepurele… Cu siguranţă vor fi opţiuni bune pentru mine, dacă voi avea evoluţii bune. Eu mă gândesc să rămân şi să joc în Europa”, a mai spus jucătorul CFR-ului.

Mai sunt momente când mă gândesc la problemele medicale pe care le-am avut, dar atâta timp cât nu se poate întâmpla nimic, sunt foarte concentrat”, George Ţucudean, CFR Cluj

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte