JSport.roJSport.ro
Viitorul Ghimbav, şanse mici să înceapă returul

Returul Ligii a III-a va începe în primul weekend al lunii martie, iar seria a cincea, din care fac parte cele patru echipe din judeţul Cluj, s-ar putea „subţia”.

Dacă problemele de la Viitorul Ghimbav nu mai reprezintă o noutate, braşovenii având o situaţie financiară dificilă încă din tur, surpriza neplăcută ar putea fi Unirea Tăşnad.

Echipa care a câştigat cu acelaşi scor, 2-0, meciurile cu „U” Cluj, Unirea Dej şi Sănătatea Cluj, fiind învinsă doar de CFR Cluj 2, nu are asigurat, în acest moment, bugetul pentru continuarea activităţii în Liga a III-a. Nou-promovata depinde, indirect, de soarta echipei fanion a judeţului, Olimpia Satu Mare traversând o perioadă critică.

Consiliul Judeţean a oprit finanţarea către echipa din Liga a II-a şi, potrivit unor surse locale, consilierii sunt hotărâţi ca nici formaţiei din Tăşnad să nu-i mai acorde bani de la buget în cazul în care Olimpia va dispărea din liga secundă. De altfel, câţiva dintre jucătorii Tăşnadului au început să-şi caute echipe în această pauză competiţională, oficialii Unirii sperând, totuşi, să găsească o soluţie în cele două luni rămase până la reluarea Ligii a III-a.

De menţionat că retragerea unei echipe după finalul turului nu duce la anularea rezultatelor obţinute în prima parte a campionatului, ci la pierderea, cu 0-3, a jocurilor din retur.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.