JSport.roJSport.ro
foto: fotbal club somesul

Etapa a 12-a a Ligii a IV-a a programat, duminică, două partide. Arieşul Mihai Viteazu s-a impus cu 6-4 în faţa celor de la Sporting Apahida, în timp ce Someşul Dej a câştigat, 3-2, în deplasare cu Unirea Dej 2.

S-au dat, astfel, 15 goluri în cele două meciuri ale zilei, etapa a 12-a urmând să se încheie cu Supporter 2.0-Olimpia Gherla, amânat în acest weekend.

Partida de la Mihai Viteazu s-a jucat cu garda jos. Dacă ofensivele celor două formaţii au fost în mare formă, apărările Arieşului şi Sportingului au lăsat de dorit.

Doar 12 minute a fost 0-0. Silaghi a deschis scorul pentru gazdele de la Mihai Viteazu, dar apoi oaspeţii au întors totul în doar două minute. Bondor şi Tăbîrţă a adus Apahida în avantaj, dar până la urmă ambele echipe au început la egalitate partea secundă. Mărie a marcat înainte de pauză, acelaşi atacant al Arieşului ducându-şi echipa în avantaj, 3-2, în minutul 58. Doar şapte minute s-au bucurat de acest scor elevii lui Lucian Roşu, pentru că Vasilaş a restabilit egalitatea.

Nebunia era departe de final la Mihai Viteazu. Silaghi a făcut 4-3, iar Nistor 4-4, când mai erau 10 minute de jucat. Aflat în mare formă, Ştefan Silaghi a dat apoi două goluri în două minute, prea târziu pentru ca Apahida să mai poată întoarce rezultatul. S-a terminat 6-4, cu un “poker” pentru Silaghi, iar Arieşul a urcat, deocamdată, pe locul cinci în clasament.

La fel de spectaculos a fost şi derby-ul orgoliilor, dintre Unirea Dej 2 şi Someşul Dej. Oaspeţii s-au impus cu 3-2, după ce au condus cu 2-0 şi 3-1, dar şi după ce uniriştii au ratat un penalty la 0-1. Brumă a deschis scorul pentru Someşul, iar apoi Popa a ratat penalty-ul pentru Unirea. Lukacs a făcut 2-0, dar scorul pauzei l-a stabilit Papp.

Cu avantaj minim pe tabelă, Someşul a reuşit să refacă avansul de două goluri în repriza secundă, datorită lui Kocsis, iar Papp a reuşit dubla şi a stabilit scorul final. Pe lângă cele cinci goluri, ambele formaţii şi-au mai trecut în cont ocazii de a marca, mingea lovind şi de trei ori bara, de două ori în contul uniriştilor.

S-a încheiat însă 2-3, iar Someşul Dej a urcat pe locul doi în clasament, profitând şi de meciul în minus avut de CS Floreşti. Unirea Dej 2 rămâne pe locul 12.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.