JSport.roJSport.ro

Ultima etapă a sezonului în Liga a IV-a a programat, sâmbătă, trei partide, însă doar două au şi ajuns la final.

Someşul Gilău-Vulturul Mintiu Gherlii s-a terminat în minutul 14, după ce gherlenii au rămas în doar şase jucători.

„Vulturii” au făcut deplasarea cu şase copii de 14 ani şi unul de 15 ani, iar după ce Vasile Petrişor a deschis scorul pentru gilăuani, un puşti al oaspeţilor a ieşit de pe teren. Potrivit regulamentului, meciul s-a oprit definitiv, iar Someşul va câştiga cu 3-0 la „masa verde”, echipa lui Rareş Mateş terminând campionatul pe locul nouă. Deşi la egalitate de puncte cu Triteniul, aflată pe opt, Gilăul e dezavantajată de rezultatele directe.

Unirea a pierdut, de altfel, meciul cu CS Floreşti din această dimineaţă, scor 1-2. După un meci jucat într-o atmosferă de vacanţă la Triteni, dar cu ocazii importante la ambele porţi, floreştenii au fost mai pragmatici. Antrenorul Călin Budişan, care s-a şi trecut pe foaia de joc la Triteni, s-a bazat în mare parte pe jucători cu minute mai puţine în acest campionat. Unirea a marcat prima prin Ceclan, în minutul 17, doar că Roman a restabilit egalitatea după şapte minute.

Triteniul, care s-a stins pe finalul returului după un debut perfect în 2019, a mai primit un gol în repriza secundă de la „rezerva” Răzvan Truşcă, şi a pierdut al cincilea meci consecutiv. Floreştiul, în schimb, a terminat cu un nou succes sezonul în care a devenit campioana Ligii a IV-a şi se pregăteşte acum pentru finala Cupei României, din 3 iunie.

În derby-ul zilei din Liga a IV-a, Arieşul Mihai Viteazu a trecut cu 2-1 de Unirea Iclod. A fost un joc cu două reprize opuse, oaspeţii fiind mai buni în prima parte. Porumb a marcat pentru Unirea, trupa lui Gică Cotuţ trecându-şi în cont şi alte câteva ratări. Arieşul, în schimb, s-a „transformat” la pauză, iar elevii lui Artur Podar au jucat mult mai bine, asta în primul rând şi datorită antrenorului. Podar a intrat pe teren în minutul 60 şi a scos un penalty după 12 minute. A fost cadoul perfect pentru Mihai Cecălăcean, cel care, la 28 de ani, a abandonat cariera fotbalistică după acest joc, iar colegii l-au lăsat să bată acest penalty, prin care scorul a devenit 1-1. Cu şapte minute înainte de final, Mărie a adus victoria echipei din Mihai Viteazu, care va termina, cel mai probabil, pe locul şase acest sezon.

Iclodul se va mulţumi cu locul trei, după un sezon în care şi-a îndeplinit obiectivul stabilit vara trecută.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.