JSport.roJSport.ro

Etapa a 13-a a Ligii a IV-a s-a încheiat cu două rezultate de egalitate, CFR Dej-Sporting Apahida 1-1 şi Armenopolis Gherla-Arieşul Mihai Viteazu 1-1, dar şi cu o victorie la „masa verde” a celor de la Viile Dejului cu Someşul Gilău, oaspeţii neprezentându-se la joc.

Meciul inedit al zilei a fost la Gherla, acolo unde Armenopolis a trecut pe lângă o victorie importantă în „noua eră”, în care accentul este pus mai mult pe juniori.

Formaţia lui Cristi Vedean a condus cu 1-0 la pauză, după golul lui Bocoş din penalty, dar a doua repriză a început-o, practic, cu un om în minus, Bărăian văzând direct cartonaşul roşu din cauza unui gest nesportiv, imediat după finalul primei reprize. În superioritate numerică, Arieşul a egalat chiar prin fostul jucător al gherlenilor, Radu Danciu, însă după doar opt minute marcatorul oaspeţilor a fost şi el trimis mai repede la vestiare.

Doar şase minute a durat egalitatea numerică pe teren, Bocoş văzând şi el al doilea “galben” în minutul 72, astfel că ambii jucători care au înscris în acest meci au fost eliminaţi. În cele din urmă s-a terminat 1-1, iar Armenopolis a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, în timp ce Mihai Viteazu a pierdut locul cinci în clasament.

CFR Dej a stopat seria de cinci eşecuri la rând printr-un rezultat de egalitate cu Sporting Apahida. Gazdele au deschis scorul prin Ciurean, în urma unei lovituri libere, imediat, însă, apahidenii egalând prin Bondor. Sporting se poate considera nedreptăţită, totuşi, după acest rezultat de egalitate, trupa lui Florin Pojar trimiţând de patru ori mingea în bară.

Apahidenii au bifat, însă, al treilea rezultat de egalitate consecutiv, iar dejenii, aflaţi pe locul 13, se gândesc să ajungă la 12 puncte etapa viitoare, atunci când o vor întâlni pe Viitorul Mihai Georgescu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.