JSport.roJSport.ro
foto: cfr1907cluj

CFR Cluj a oficializat venirile a doi internaţionali şi revenirea, tot sub formă de împrumut, a lui Cristi Manea.

Ungurul Adam Lang şi camerunezul Robert Ndip Tambe sunt noii jucători ai campioanei României, primul venit împrumut de la Dijon, iar al doilea liber de contract de la Adana Demirspor.

Fundaşul Adam Lang are 25 de ani şi a fost component de bază al Ungariei la EURO 2016. Are 22 de meciuri pentru selecţionata din ţara vecină, marcând un gol. Lang este cotat la 1,25 milioane de euro şi a venit din Franţa, acolo unde a petrecut ultimele două sezoane la Dijon şi Nancy, la ultima tot sub formă de împrumut.

Camerunezul Robert Tambe, 24 de ani, a jucat ultima oară în liga a doua din Turcia, acolo unde a marcat de 14 ori în 31 de meciuri. Tambe are şi opt selecţii la naţionala Camerunului, fără să marcheze vreun gol. Jucătorul african este cotat la 300.000 de euro şi a venit liber de contract la CFR.

Clujenii au anunţat şi revenirea lui Cristi Manea, tot sub formă de împrumut, titular de drept în echipa care a luat titlul sezonul trecut. Cei trei se vor pregăti de mâine sub comanda lui Edi Iordănescu, feroviarii având astăzi un nou meci amical, cu Jagiellonia, care va începe la ora 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.