Universitatea Cluj a făcut surpriza duminică atât la U17, cât şi la U19 în campionatul Ligii Elitelor.

Aflate sub CFR Cluj în clasament, cele două echipe ale Universităţii au reuşit să le dea cinci goluri feroviarilor, fără să primească vreunul.

La U19, echipa lui Călin Sălăgean s-a impus cu 2-0, ambele goluri fiind marcate Mihai Forna, după o partidă în care CFR-iştii lui Mugurel Dan au motive să regrete ocaziile create. Cu acest succes, Universitatea a urcat pe locul patru în clasament, primul care asigură prezenţa în play-off. Pe podium este Ardealul Cluj, învingătoare cu 6-0 la Colţea Braşov, iar dacă sezonul regulat s-ar încheia acum, am avea un play-off format din trei echipe clujene şi UTA Arad, liderul seriei.

La U17, “U” Cluj pregătită de Daniel Sima a câştigat cu 3-0 în faţa CFR-ului. Dacă Forna a dat două goluri la U19, la juniorii B a fost meciul lui Albert Hofman, care a reuşit un hattrick. În clasament, micii “studenţi” s-au apropiat la două puncte de CFR-işti. Echipa lui Alin Cazan e singura din Cluj aflată pe loc de play-off acum, chiar pe poziţia a patra. Ardealul s-a impus şi ea la Colţea Braşov, 5-2, dar play-off-ul pare departe, până la CFR fiind acum 10 puncte.

De menţionat că în meciurile tur, CFR s-a impus cu 3-0 la U19, în timp ce la U17 scorul a fost 0-0. Tot ieri s-a jucat CFR-“U” şi în Liga Elitelor U15, meci încheiat tot cu victoria Universităţii, 4-0.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte