JSport.roJSport.ro

IMG_0341Sănătatea Cluj şi-a aflat adversarul din Cupa României, turul în care intră în competiţie şi câteva dintre echipele din Liga a III-a.

Astfel, “viruşii verzi” îi vor întâlni pe cei de la Viitorul Sântimbru în competiţia preferată a clujenilor din ultimii ani, meciul urmând să aibă loc în 10 august, în judeţul Alba. Antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc, ne-a spus că jocul va fi tratat cu maximă atenţie de către clujeni, o participare cât mai lungă în Cupa României fiind obiectivul în acest start de sezon.

Pe de altă parte, deşi Sănătatea a terminat pe locul şase în sezonul trecut al Ligii a III-a, iar Unirea Jucu doar două poziţii mai sus, pe locul patru, formaţia jucană va sta în acest tur al Cupei României. Echipa lui Alpar Meszaros îşi va cunoaşte adversarul doar după meciurile de săptămâna viitoare, Jucu urmând să intre în competiţie în 24 august.

Revenim şi cu adversarii celorlalte două echipe clujene care au intrat în această fază a Cupei României, Industria Sârmei Câmpia Turzii şi Unirea Dej.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.