foto: Cosmina Măcicășan

Cristi Dulca rămâne antrenorul Universităţii Cluj.

Tehnicianul “studenţilor” a avut o şedinţă cu jucătorii în această dimineaţă, dar şi cu o parte din conducerea clubului.

Antrenorul a fost reconfirmat în funcţie, iar cei care ar urma să plătească pentru startul prost de sezon vor fi jucătorii.

În următoarele zile se va decide soarta unora dintre ei. Va fi o săptămână agitată la “U” în ce priveşte lotul de jucători, la câţiva dintre ei, foarte probabil, urmând să li se rezilieze contractele. Cei care vor pleca vor şi fi şi înlocuiţi, astfel că “U” ar putea arăta diferit la meciul cu Metaloglobus Bucureşti, de sâmbătă, care contează pentru etapa a cincea a ligii secunde.

După patru etape, “U” se află pe locul 17 în clasament, retrogradabil direct.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

7 COMENTARII

  1. Trebuie facuta curatenie generala, nu sunt vinovati doar jucatorii, ca nu au venit singuri la Club!
    Tactica antrenorului este nula!
    Imi pare rau de Dorin Goga, care a ajuns la sfarsit de cariera sa joace langa niste nulitati si sa fie tratat ca un nimeni! Asa ne tratam noi valorile! 🙁
    In rest … Viata asta tin cu ”U”!

  2. Ar trebui adus in conducere un om de fotbal, harsit in ale fotbalului. Constantea si Irimies sunt bine intentionati probabil, se zbat sa asigure conditii si buget, dar nu vin din lumea asta a fotbalului. Noi l-am avut pe Sabau, dar parca e prea ,,finut,, pentru lumea asta. Altceva trebuie, repet mai harsit in meseria asta

  3. La finalul meciului cu Buzăul, Dulca şi Irimieş spuneau că-şi dau demisia, acum văd că le e cald la adăpostul bugetului oferit de sponsorii echipei şi vina cade pe jucători. Aceştia au o singură vină, mare, şi anume că n-au valoare, au fost asduşi de proaspătul manager pe dibuite, pe bază de comnisioane, n-au nimic comun cu spiritul “U” şi, ca batjocura să fie mai spumoasă, am văzut un portughez căpitan în teren al echipei “U” ! Se pare că se va schimba din mers echipa, dar de unde să aduci, la spartul târgului, jucători de valoare şi, important, să facă parte din familia studenţilor, când i-au îndepărtat pe cei care ar fi putut să joace ca o şansă B, dacă nu reuşea transplantul cu “valori” ce aduc vag cu fotbalul lusitan ?! După ce au ratat primele patru etape, ne dăm seama că doar atât poate echipa şi antrenorul ei, începem să socotim cum vom scăpa de locurile retrogradabile şi ne doare că o ţară întreagă vede că “U” a ajuns o caricatură în mâna unor falşi artişti. Desigur, vom rămâne cu sufletrul alături de ŞEPCILE ROŞII, şi sperăm că în campionatul acesta ratat să nu rămânem doar cu acea culoare de doliu din simbolul echipei. Vinovaţii ar pute să aibă bunul simţ şi să se ratragă, altfel reîntâlnirea cu suporterii, după expirarea pedepsei, va fi una de gradul trei.

  4. Trebuie REVOLUTIE ! Nu mai merge cu jumatati de masura ! Afara cu Costantea, Irimies, Dulca, Morariu. Afara cu toti ! Oricum e un sezon ratat. Singurul scop din acest an ar trebui sa fie salvarea de la retrogradare (credeti ca glumesc ???), aducerea unui adevarat om de fotbal ca si manager si a unui antrenor cu c.oaie. Nu mimoze precum Falub, Lobont sau Dulca. Vaaaai, saracii fotbalisti, cat erau ei de buni, dar noi toti eram prosti si nu pricepeam nimic din fotbal. Multumim Dorin Goga, cred ca ti-a fost si tie suficient. Singurul care chiar mai pune un pic de suflet acolo e Florescu (era singurul care la meciul de la Arges facea pressing la portarul advers !). Sa ramana el si sa plece toate tutele de “fotbalisti”. Ma uitam ieri la tineri, precum Takacs, Berci, Pop, Dican si-mi venea sa sparg televizorul! Pai ma, loazelor, daca voi nu alergati, daca voi faceti greseli de liga a 4-a, de la cine dracu’ sa mai avem vreo speranta ?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.