JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Universitatea Babeş-Bolyai

Echipa de fotbal a Universității Babes-Bolyai a câștigat duminică, 20 mai 2018, finala Campionatului Național Universitar de fotbal de la Timișoara, după victoria cu 3-0 în fața reprezentanților Universității de Vest din Timișoara.

La finalul minutelor regulamentare de joc, studenții UBB au reușit să se impună cu scorul de 3-0 în fața campioanei ediției din 2017 și vor participa, la finalul lunii iulie 2018, la turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Universitare Europene din Portugalia.

,,A fost o victorie muncită, o victorie pe care, în mod evident, ne-am propus-o ca obiectiv clar al acestei participări. Am venit la Timișoara cu o echipă bună, extrem de motivată, care va începe acum pregătirile pentru turneul din Portugalia, unde sperăm să dovedim că UBB își dorește să atingă excelența în toate domeniile pe care le abordează”, a declarat, la finalul turneului, Cosmin Irimieș, directorul general adjunct al UBB.

Antrenată de Septimiu Ormenișan, echipa UBB a fost formată din: Sebastian Moroz, Andrei Iura, Cristian Paul, Mihai Onicaș, Mihai Kereki, Marius Ionescu, Horațiu Popa, Adrian Lupu, Adrian Micaș, Romario Rus, Adrian Șter, Sebastian Salcău, Iuliu Hațiegan, Sorin Acatrinei, Ioan Timiș, Răzvan Ititesc, Claudiu Rogozan, Rareș Takacs. Conform comunicatului trimis de UBB, cel mai bun jucător al turneului a fost declarat Adrian Micaș, în timp ce titlul de cel mai bun portar a revenit tot echipei UBB, prin Sebastian Moroz, iar Iuliu Andrei Haţiegan este golgheterul turneului. MVP-ul finalei a fost desemnat Rareş Takacs.

Găzduit în perioada 18-20 mai 2018 de Universitatea Politehnica din Timișoara, Campionatul național universitar de fotbal a aliniat la start opt echipe studențești: Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi, Universitatea Politehnica Bucureşti, Universitatea Valahia din Târgoviște, Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu, Universitatea din Oradea, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timişoara și Universitatea Politehnica Timişoara.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.