JSport.roJSport.ro

CFR Cluj va începe, mâine seară, noul sezon al Ligii I cu meciul din Supercupa României.

CSU Craiova va fi adversarul clujenilor, în partida ce va avea loc la Craiova, acolo unde CFR Cluj a ajuns direct din cantonamentul polonez, via Bucureşti.

Feroviarii s-au întărit în această pauză competiţională, iar faptul că Omrani şi Deac, doi dintre cei mai curtaţi jucători ai CFR-ului, au rămas la echipă, l-au făcut mândru pe antrenorul Edi Iordănescu.

Acesta a spus că nu doar cei doi au avut oferte, ci şi căpitanul Mario Camora, pe care tehnicianul clujenilor nu a vrut deloc să-l lase să plece.

“Lui i-am spus că-l leg cu lanţul dacă vrea să plece, pentru că el e căpitanul şi trebuie să dea tonul. Ca să redevenim serioşi, sunt mândru că atât clubul, cât şi jucătorii, nu au fost foarte disperaţi să facă acest pas, iar clubul nu a împins jucătorii în nicio direcţie, i-a lăsat să decidă, chiar dacă erau bani foarte mulţi la mijloc. Nu s-au făcut presiuni asupra jucătorilor, decizia le-a aparţinut, iar faptul că au vrut să rămână mai face să mă simt mândru că sunt aici. E adevărat că am pierdut jucători care mi-aş fi dorit să rămână şi sper să nu mai plece cineva. Cu Omrani vorbesc şi de patru-cinci ori pe zi dacă e nevoie, e un copil în sensul pozitiv, el şi-a dorit să rămână la CFR şi atunci când a comunicat asta a făcut-o cu lacrimi în ochi”, a spus Iordănescu despre jucătorii săi.

Antrenorul CFR-ului speră să obţină, mâine seară, primul trofeu al noului sezon, o victorie urmând să conteze mult şi la moralul jucătorilor.

“Suntem în faţa unui meci cu trofeul pe masă, pe care trebuie să-l tratăm cu inteligenţă, pasiune şi determinare. Se întâlnesc două echipe valoroase şi trebuie să răspundem bine, pentru că suntem campioana României şi avem un statut de apărat. Va fi un joc echilibrat, dar băieţii îşi doresc foarte mult să mai punem un trofeu la palmares şi să debutăm cu dreptul”, a mai spus Iordănescu.

Meciul CSU Craiova-CFR Cluj va avea loc mâine, de la ora 20:30.

„Vrem încă un trofeu pentru club. Va fi un meci greu, cu o echipă foarte bună, dar cel mai important e ce facem noi şi avem încredere că, la final, noi vom fi învingători”, Mario Camora, CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.