foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu FCSB, din etapa a 10-a a Ligii I.

A fost un joc controlat de ardeleni în cea mai mare parte, care au ratat şi ocaziile importante, însă au scăpat la ultima fază, atunci când adversarii au avut o bară.

Cu obiectivul clar de a nu primi gol, CFR-ul a început prudent partida de pe Arena Naţională. Fără să conteze în atac în primele 20 de minute, feroviarii s-au apărat perfect însă, iar roş-albaştrii nu l-au pus în dificultate pe Arlauskis decât la o lovitură liberă a lui Coman. Pe contraatac, însă, Omrani a trimis puţin pe lângă bară, iar în prelungirile primei reprize Bălgrădean a scos de lângă bară lovitura liberă a lui Deac.

Scenariul s-a schimbat complet după pauză. CFR a ieşit mult mai decisă de la vestiare, iar FCSB-ul a fost inexistentă în atac. Deac, Bordeianu, Vinicius, Culio şi acelaşi Deac au irosit patru şanse bune de a deschide scorul, însă imprecizia şi intervenţiile lui Bălgrădean au păstrat scorul egal.

Clujenii au avut noroc, în schimb, la ultima fază, atunci când Iulian Cristea a lovit bara, iar meciul s-a încheiat 0-0, un rezultat care o menţine pe CFR la 10 puncte în faţa FCSB-ului.

FCSB

Bălgrădean
Panţîru
Planic
Cristea
Creţu
Popescu Ov.
Pintilii
Oaidă
Coman
Tsoumou
Popa Ad.

Au mai intrat: Tănase, Vână, Gnohere. Antrenor: Bogdan Vintilă

CFR Cluj

Arlauskis
Camora
Boli
Vinicius
Peteleu
Culio
Hoban
Itu
Costache
Omrani
Deac

Au mai intrat: Paşcanu, Bordeianu, Rondon. Antrenor: Dan Petrescu

 

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte