Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 2-2, meciul cu CS Mioveni de pe Cluj Arena.

Conduşi de două ori, şi apostrofaţi de galerie pe final, “studenţii” au egalat în minutul 85, însă au mai căzut un loc în clasament.

Partida a început prost pentru clujeni. Coşereanu a marcat în poarta lui Tordai după un şut din careu, iar “U” era nevoită să alerge după egalare.

Clujenii nu s-au descurcat prea bine la acest capitol, până la pauză reuşind un singur şut pe poartă, la reluarea lui Takacs de la marginea careului. Tordai a ţinut-o în meci pe “U” la şutul lui Herghelegiu din minutul 37, iar egalarea a venit în startul părţii secunde. După ce Alex Pop şi Goga au luftat la aceeaşi fază din poziţie bună, “U” a obţinut un penalty pentru un posibil henţ la un şut al lui Takacs.

Dorin Goga a transformat, iar clujenii aveau din nou speranţe. Florescu a trimis puţin pe lângă, după care entuziasmul gazdelor s-a stins, iar Mioveniul a redevenit periculoasă. Tordai a scos greu în corner şutul lui Balint din minutul 70, dar nu a putut respinge decât în poartă lovitura liberă a lui Anghelina, iar argeşenii aveau 2-1 din minutul 78.

Miştourile galeriei, care întâmpinau cu “ole-uri” pasele Universităţii, au fost de bun augur pentru jucătorii lui Falub, care au egalat în minutul 85 prin Dican, după un corner. Meciul s-a terminat 2-2, însă Universitatea a mai căzut un loc în clasament, iar acum se află pe poziţia a 17-a. La final, galeria s-a întors cu spatele la jucători atunci când elevii lui Adrian Falub au mers să-i salute pe suporteri.

“U” Cluj

Tordai
Berci
Crăciun
Telcean
Gomes
Guedj
Florescu
Takacs
Pîrvulescu
Goga
Pop Al.

Au mai intrat: Miranda, Dican, Inacio. Antrenor: Adrian Falub

CS Mioveni

Tordai
Berci
Crăciun
Telcean
Gomes
Guedj
Florescu
Takacs
Pîrvulescu
Goga
Pop Al.

Au mai intrat: Balint, Alexe, Isfan. Antrenor: Marius Stoica

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. Nu te ameninta nimeni cu moartea, mai pacaliciule, doar ti se recomanda niste ospicii, dar vad ca tu nu si nu. N-am ce comenta desigur nimic la elucubratiile tale, doar o mica corectura (asta asa….ca sa vezi cat de priceput esti la fotbal): il confunzi pe Nicolae Parvulescu cu Paul Parvulescu. Cam atat…si mai ia-ti medicamentele, omule !

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.