foto: CS Minaur fotbal/facebook

Unirea Dej a terminat la egalitate, 0-0, meciul din deplasare cu Minaur Baia Mare, din prima manşă a primului tur al barajului pentru promovarea în liga secundă.

Formaţia lui Dragoş Militaru a reuşit să se întoarcă cu un egal muncit serios în faţa echipei lui Vasile Miriuţă.

Băimărenii au ratat cele mai mari ocazii ale meciului, mai ales în prima repriză, atunci când Farcaş s-a evidenţiat în câteva rânduri. Dejenii le-au pus probleme mai mari gazdelor în partea secundă, iar în cele din urmă meciul s-a terminat cu un rezultat care nu-i supără deloc pe jucătorii lui Dragoş Militaru.

Totul se va decide săptămâna viitoare, la Dej, iar în cazul unei victorii Unirea va juca pentru promovarea în Liga a II-a cu SCM Zalău sau CSO Cugir, sălăjenii câştigând cu 2-0 meciul tur de sâmbătă.

Unirea Dej

Farcaş
Roş
Kereki
Blaj Al.
Rus I.
Cătinean
Blaj Fl.
Pop Ad.
Chira
Frăsineanu
Cocian

Au mai intrat: Peter, Serediuc, Papp Al. Antrenor: Dragoş Militaru

1 COMENTARIU

  1. Bai, ziarul de casa si de pupinkuristi ai Blokuletului,dar despre deja celebrul meci Clona lui U – Comuna Recea 2-3 nu puteti scrie, ca va doare degetul, sau ce ? 🙂 Mutumim, bai Taub, bai jidanule de Golan, bai Dican, bai Gavra, bai Ribeiro, esti o catastrofa naturala mai mare ca Mutu, ala macar e un idiot util patentat, are si TM inregistrat, dar tu Ribeiro, te faci de ras, executi un 11 metri mai rau ca un copil mic de 5 ani, bai incaltatule inbuibat ce esti, bai lusitan ratat de 3 iepuroi ce esti, bravo inca o data, multumim de spectacolul sportiv oferit, inca unul din multele facute de voi, de 3 ani voi sunteti intr-un continuu stand-up comedy, bravo bai asereilor de la tribuna VIP, sunteti niste sclaveti perfecti, adunarea la unitate sa va luati banutii, bai Iudelor !! 🙂 Inca 5 ani sa stati prin B, numai de terenuri ca cel din Recea sa aveti parte unde sa va rupeti in figuri, voi chiar sunteti Rusinea Klujului, bai trantorilor hoti ce sunteti !! 🙂 Bravo, afonilor burtosi de la primarie, desfiintarea scrie pe Clona lui U, bai !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.